SHARE


Joan Laporta creu que Messi no estaria satisfet si guanyes les eleccions la candidatura de Bartomeu. L’ex president ha estat en un acte al Col.legi d’Economistes presentant el programa econòmic de la seva candidatura, en la que ha destacat que la seva proposta passa per vendre els actius per separat i no conjuntanent com fins ara.

Laporta ha explicat que “La manera de gestionar un club de futbol no s’explica a cap escola de negocis i s’aprèn amb la pràctica”, una experiència que segons ell és un dels punts forts del seu equip. Sobre els ingressos, ha tornat a explicar que la capacitat per crèixer en drets de TV i per l’explotació de l’estadi és limitada, i que on hi ha marge és en el tema dels patrocinis.

En aquest sentit, creu que el club “ha venut en un mateix paquet diversos actius que es poden vendre per separat”, com per exemple amb el contracte de Qatar. Respecte al contracte del país qatarí ha explicat que “Qatar no és només a la samarreta, sinó que està a tot arreu, inclús sembla ser que hi ha contractes amb l’Acadèmia Aspire a la Masia (acadèmia qatarí fundada per una empresa de Sandro Rosell.”

Respecte a la publicitat a la samarreta, la seva candidatura defensa que es pugui fer servir publicitat indirecte per la que una empresa pagui perquè portem Unicef a la samarreta, per un import al voltant dels 35 milions d’euros. De fet, Laporta ha explicat que quan van deixar el club el 2010 ja van deixar una proposta similar per uns 20 milions d’euros, però la junta entrant la va desestimar.

Al voltant de l’altre gran contracte, el de fabricació de la samarreta, Laporta ha explicat que “El nostre contracte era el millor al seu dia , ells el van extendre fins al 2018 i a  partir de l’any vinent la nostre intenció és fer competir totes les marques com Adidas o Under Armour, molt interessada en entrar al món del futbol.”

A més, el candidat ha volgut contraposar el seu model al de Bartomeu explicant que “Nosaltres invertirem en Masia i ells prefereixen anar al mercat a comprar.Des del 2010 no han variat la inversió en la Masia, 20 milions d’euros.” A més també ha destacat les gestions del fitxatge de Neymar explicant que” Aquestes possibles responsabilitats em recorden les actes d’Hisenda del Nuñez que varem haver de pagar nosaltres i ara sembla que ens pot passar el mateix per la mala gestió de Rosell i Bartomeu.”

Sobre les noves mesures a aplicar, Laporta ha explicat que s’informarà al soci trimestralment de la situació del club, que tornarà estar obert a la inscripció de nous socis i que els socis amb problemes per pagar el seu abonament podran obtenir ajudes de la Fundació del club. A més vía telemàtica, es vol implementar el vot electrònic i que els socis puguin escollir el disseny de la samarreta entre dues opcions.

Després de l’acte, Laporta ha parlat amb els mitjans de comunicació sobre temes com el debat d’avui o com s’ha de tractar Leo Messi i ha afirmat que l’argentí no estaria content si les elecciones les guanyes Bartomeu, qui va fer enquestes preguntant per l’opció de vendre’l.

Laporta parla de la seva proposta

Lectures 3746 vegades per 850 lectors

Comments Closed