SHARE

jordi-cases--644x362Jordi Cases retirarà aquesta setmana la querella contra Sandro Rosell. Tal i com es venia intuint després que el seu advocat obris la porta a aquesta retirada divendres,avui La Vanguardia afirma el soci ja ha decidit retirar la querella contra l’ex president per apropiació indeguda en la modalitat de”distracció de diners”.

Segons la notícia del diari del grup Godó el soci considera que ja s’han assolit els objectius de la mateixa i perquè aprecia el canvi d’estil impulsat pel nou president blaugrana, Josep Maria Bartomeu, qui recordem també va firmar alguns documents del fitxatge de Neymar i al qui es va especular que també es podia incloure en la querella. Segons la notícia, ahir  s’hauria produït un primer contacte entre Jordi Cases i el directiu Jordi Cardoner, pel qual s’haurien restablert les relacions entre el soci i el club que farien que la propera setmana el seu advocat, Felipe Izquierdo, remeti al jutge un escrit per desistir de la querella, i a partir d’aquí serà decisió del mateix Pablo Ruz si l’arxiva o segueix endavant.

A banda d’aquesta informació, el periodista Xavi Torres, qui va desvetllar més d’una exclusiva la setmana passada, també ha explicat a Twitter les raons del desestiment i el procediment, aquí aquí podeu veure.

xavi torres

 

 

 

Lectures 6631 vegades per 1097 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY