SHARE

RODA PREMSA JOSEP MARIA BARTOMEU

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Josep Maria Bartomeu pensa seguir com a president fins al 2016, independentment de si la querella s’amplia o es imputat. El nou president blaugrana, a més de mostrar per fi les xifres del contracte de Neymar al donar el seu permís el pare del futbolista, en la roda de premsa d’estrena del seu càrrec en solitari ha deixat clar que la intenció de la junta es acabar el seu mandat i inclús presentar-se a la reelecció.

Els motius de la dimissió de Sandro Rosell

“Rosell no ha dimitit només pel cas Neymar, aquesta només era una de les raons però n’hi havien més, com temes de seguretat i d’amenaces.”

L’aportació de Rosell al Barça al passat i al futur

“Li diria al soci que he tingut un gran president aquests darrers quatre anys com també que la seva aportació a la història del club ha estat molt alta i a més ens deixa el projecte del Camp Nou.Agraïr a Sandro la seva tasca i que ens animes a començar aquest projecte.” ”Ara no li demanarem res , però segur que més endavant algú li consultarem.”

La possible retirada de la querella

“El Sr.Cases pot fer el que vulgui amb la querella.” “Si l’exten no vol dir que siguem culpables, el que hem ho hem fet pel bé del Barça i no tenim cap dubte que tot el que hem fet és correcte. Si el sr.Cases amplia la querella no pensem dimitir i si ens imputes el jutge tampoc dimitiríem.”

El missatge als socis

“El nostre balanç és de Notable alt i volem seguir endavant.” “Aquests quatre anys els socis han vist una junta amb un tarannà diferent. Demanaria als socis confiança en mi i en la directiva perquè som els mateixos.”

Missatge  a l’entorn

“La nostre intenció es presentar-nos a la reelecció al 2016.” Sí, jo em presentaré com a candidat al 2016 si els companys de junta volen” “Ara no estem en campanya electoral, els socis el que hem de fer es animar l’equip i al 2016 ja arribaran temes electorals, ara això no toca.”

I missatge a Hisenda pel fitxatge de Neymar

“L’operació Neymar és fiscalment impecable.””La operació no és única, aquesta forma d’operar la fan servir molts clubs.”

 El referèndum del Camp Nou possible plebiscit a la junta

“No volem que el referèndum sigui sobre la nostre gestió, el Camp Nou és un projecte del club. Hem de mirar que és el millor pel nostre club.”

La revelació del contracte de Neymar

“El pare de Neymar ens ha permès aixecar la confidencialitat i ens ha reiterat que molts no han perdonat que Neymar decidís venir al Barça i no a altres clubs”. “Sempre molt respectuosos amb les clàusules,ell ens ha trucat per aixecar les clàusules, nosaltres no l’hem trucat.”

El cost de Neymar segons el club

“Hem pagat 57 milions de traspàs, més 2 milions si està entre el finalistes de la Pilota d’Or. El jugador cobrarà 56,7 milions de fitxa, dels que li hem anticipat 10 milions, que inclouen la comissió de l’agent del 5%.”

Sobre si Cases té algú al darrera

“M’agradaria pensar que ell està sòl i ho fa tot per millorar el club.La seva tasca no és desconeguda, avui repassàvem amb Jordi Cardoner i Pere Jansa les reunions amb Cases ,té tot el dret a estar informat.”

I la trucada a Cases

“El trucarem amb el directiu Cardoner de forma cordial, si jo no estigues d’acord amb algú hagués fet el mateix que ell.”

Possibles dubtes per ser president

”Un no pot dubtar mai si li ofereixen ser president del Barça. Si el Barça et demana ser president, no dubtis ni un moment perquè és únic i irrepetible”.

Martino, aposta fins al final del mandat

”A Martino l’ha sorprès ,com a tots, la dimissió de Rosell. Crec que ho està fent molt bé i ja està treballant per l’any vinent, voldríem que renoves fins al final del nostre mandat.”

 

Des de la Generalitat de Catalunya, s’ha impulsat una campanya per seguir fent que la gent prengui més consciència sobre la importància del reciclatge. I en aquesta ocasió, el que es pretén es conscienciar a la gent d’on va cadascun dels envasos, i tú ja ho saps?.
Els qui sí ho saben són els nens, protagoniste d’un divertit programa de preguntes i respostes.


Lectures 2989 vegades per 809 lectors

Comentaris

8 COMMENTS

  1. Oakley’s top of the line polarization is part of what makes Oakley a leader in the sunglasses industry. Unfortunately, as with any successful name brand, there are dozens of Oakley impersonations on the market, and these knock offs do not possess the high quality of polarization that has come to be associated with Oakley sunglasses. Polarized Oakley sunglasses re direct light and reduce glare, enabling you to see more clearly, as well as preventing painful, and sometimes permanent, damage to your eyes..

  2. Shopping online can offer best prices and the widest range of designer sunglasses, provided you keep the risks to minimum. Some products fit to being sold online. If you like to shop online, there are a few reputable companies that you are going to want to search forWith up to 40% discounts on top names, this is one of the top online retailers to check out.

  3. You’ve seen “made for angling” sunglasses before, but if you take a close look at their technology, something smells fishy. They probably give you a lens color that nudges up contrast, along with some bold claims about landing the big one. Don’t take the bait.

  4. Unlike the other items on the market, Jannard’s goggles were made from high impact plastic, which made his goggles not only lightweight but also much safer than the standard glass goggles that were the most widely used at the time. Sales were slow at first but Jannard put together a team of young researchers and marketing gurus. The result was revolutionary eyewear; it combined both elements of goggles and sunglasses for the use by cyclists and skiers.

  5. Oakleys have found their way into popular Hollywood movies. Many celebrities including film stars and sportspersons are their regular customers. So a question arises why Oakleys sunglasses are different from others..

LEAVE A REPLY