SHARE

20130827-194458.jpgKiko Femenía canviarà la camiseta del Barça per la del Reial Madrid la propera temporada.El futbolista fins ara futbolista del Barça B,ahir el club i ell van pactar la seva sortida,estaria només pendent de la revisió amb els blancs ped jugar la propera temporada al filial blanc,el Castilla.

Fitxat com a gran promesa de l’Hercúles l’any 2011,el seu futur havia de ser el primer equip, en cap moment es va fer amb un lloc amb Eusebio,amb qui compartia agència de representació ,ni va complir les expectatives dipositades en ell. Per això ahir, club i futbolista van pactar la rescissió del seu contracte ,li restava un any fins al 2014, amb el que Barça no recuperava res dels 2 milions d’euros més 1,5 variables invertits al seu dia per incorporar al mig campista.

Ni 24 hores haurà tardat el futbolista en trobar equip per la propera temporada, un fet extrany a no ser que les conversacions entre els seus agents i el Madrid fossin prèvies a la seva desvinculació del Barça. En tot cas,una altre aposta fallida del club pel seu filial,i van unes quantes, que ara buscarà la seva revenja personal al màxim rival.

Lectures 5557 vegades per 1235 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY