SHARE
Jordi Cardoner, Josep Maria Bartomeu i Maria Teixidor en un moment de l’Assemblea.

Ahir es va celebrar una Assemblea de Compromissaris a can Barça  molt menys moguda que l’any passat, aquí us fem l’anàlisi de 5 protagonistes de la mateixa.

Josep Maria Bartomeu. Propagandista.

El president blaugrana va ser qui va obrir l’acte com és habitual amb un discurs explicant perquè creu que el lema “Més que un club” es manté encara vigent per parlar del club. Molt conscient que les eleccions s’apropen i ell no podrà ser candidat de nou, es va dedicar a vendre les bondats de la junta aquests anys de cara al candidat continuista.

Oscar Grau. Tècnic.

El CEO del club es va dedicar a explicar els números del pressupost de la temporada  vinent però de manera sorprenent també va parlar de les bondats futbolístiques dels fitxatges fets aquest darrer estiu.

Sense informe del secretari tècnic com en anteriors ocasions, va ser l’home dels números qui va explicar les incorporacions, un fet que evidencia de nou que en els esportistes a can Barça cada cop importa més la seva capacitat de generar compravenda amb ells com a font d’ingressos recurrents i menys la seva vàlua esportiva pels seus equips.

Maria Teixidor. Candidata.

Si algú dubtava que la responsable del futbol femení i secretaria del club podria ser candidata en unes futures eleccions ahir va deixar de fer-ho. Ella va ser la responsable de defensar la postura del club en la proposta de qui vol ser candidat, Víctor Font, i ho  va fer amb un discurs deliberadament llarg i tediós.

A més va ser qui va escenificar el cop de teatre de la junta dient que votarien sí a la proposta després d’haver fet una exposició complerta pel no a la mateixa, una estratègia de psicologia inversa que aquest junta ja va fer servir al seu dia en la votació de l’Acció de Responsabilitat contra la junta anterior i que de nou els va funcionar al no tirar endavant la proposta.

Víctor Font. Sorprès.

L’impulsor de la proposta del vot electrònic ,i que es vol presentar a les properes eleccions, es va veure sorprès pel discurs del club que el va agafar amb el peu canviat. Després del llarg discurs de Teixidor, el seu havia d’haver estat més curt i concís però no ho va ser i això no va agradar als compromissaris. A més un parell d’interpel·lacions directes a Jordi Cardoner tampoc van agradar al semblar quelcom més electoral que no pas relacionat amb un vot electrònic que al final es va quedar a 58 vots de ser aprovat.

Jordi Cardoner. Breu.

En la setmana prèvia a l’Assemblea va deixar caure clarament  que es vol presentar com a president, quelcom sabut des de fa temps dins i fora del club,  però l’endarreriment en l’acte va fer que no pogués tenir la seva quota de  protagonisme explicant l’any a la Fundació del club.

Lectures 15805 vegades per 765 lectors

Comments Closed