SHARE
Una reunió de futbolistes durant un partit.
Una reunió de futbolistes durant un partit.

Aquesta Lliga no es pot escapar. Ja són massa les errades comeses els darrers partits com per perdre el campionat a la darrera jornada davant de tota l’afició. L’ambient aquest dissabte serà, segur, fantàstic. Per uns moments, cal que tothom oblidi totes les trifulgues que han succeït durant tota la temporada i que es centri en guanyar aquest partit. Feia res, fins i tot els mateixos jugadors asseguraven que la Lliga estava perduda. Ara, però, guanyar-la depèn de nosaltres.

No ha estat gens de rebut entre l’aficionat que, la setmana passada, els jugadors es “conjuressin” en un parell de trobades i que tinguessin festa el divendres. A aquestes alçades, dubto que això tingui molta transcendència. Sembla evident que, físicament, l’equip no està donant la talla. Per desgràcia, això no s’arregla amb un dia més o menys d’entrenament. En aquest aspecte, el mal ja està fet. Des d’un punt de vista d’imatge, està clar, no va ser afortunat. Però també cal deixar això al marge.

A partir de diumenge, ja començarem la necessària renovació de cara la temporada vinent i debatrem sobre les causes que han portat tant a l’equip com a la pròpia institució a no estar al nivell que s’esperava d’ells. Aquest dissabte, tot el camp ha de ser un clam. Aquesta Lliga la mereix molta gent: l’afició, jugadors que ho han donat tot pel Club però que probablement no hi seran l’any que ve, la família i amics de Tito Vilanova… No es pot tornar a fallar!

Lectures 3165 vegades per 741 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY