SHARE

Segons informa la web Compromisaris Compromesos la decisió de la Junta Directiva d´aprovar l´acte de responsabilitat resulta il.legal.
Per explicar-ho d´una manera simple, la disposició de l´acte de responsabilitat reclama una majoria simple d´un 5% per guanyar, però sempre que aquesta representi un 50% dels socis que voten.

Han votat SI un total de 468 socis compromisari i aquests representen només el 42% dels socis. Això suposa que la Junta de Rosell, després de veure els resultats de la votació no hauria d´haver aprovat l´execució de l´acció de responsabilitat. Per tant la decisió és il.legal i es podria impugnar.

Què en penseu?

Font: Compromisariscompromesos

Lectures 12034 vegades per 2605 lectors

Comentaris

29 COMMENTS

 1. DIMECRES COM A PROTESTA S HAN OBERT UNA CAMPANYA, NO ANIREM A L' ESTADI NI VENDREM LES ENTRADES AL SEIENT LLIURE, CONTRA LA DIVISIO DEL BARCELONISME NO ESTEM D ACORD AMB LA ASAMBLEA, NO ANIREM DIMECRES 20 A L' ESTADI

 2. no crec que sigui l'equip el que s'hagi de veure afectat per l'imbècil del Rosell. Si la gent no va al camp a animar l'equip ho notarà. Si s'ha de fer res, que sigui contra la junta i no contra tot el club.

 3. MINUT 6 PARTIT DE CHAMPION EL DIMECRES 20, MOCADORADA EN EL MINUT 6 RECORDANT LES 6 COPES, CONTRA LA DIVISIO DEL BARCELONISME, CONTRA LA DECISIO DE L' ASAMBLEA TOTS JUNTS FEM FORÇA

  • Arriba Rossell,un tiu intel.ligent,el que va portar al ronaldinho que va fer gran al Barça…Serietat,professionalitat i transparencia enfront un President lladre…Tots junts amb el Barça i contra els que,aprofitant el nom del nostre Club,s´aprofiten per robar i fer -se un lloc a la nostre societat,quan per ells sols,no en tènen prous capacitats per aconseguir-ho…
   ARRIBA SANDRO!!!!!!

 4. Cadascú que respongui per lo seu, no? Jo no conec als de compromisariscompromesos…i no he de donar lliçons ni explicacions a ningú. No els ho pots dir directament? Jo no ho penso pas fer…

  • Laporta lladre…si no és culpable,no té de que preocupar-se..però com no és així,doncs…"que n´aprenguin"…

 5. Per fí un President decent,que vol les coses clares…Sandro,amb tú a mort!!!Crec que tornem a ser un exemple al enviar davant d´un jutge a qui ens ha robat a tots…Juan Lapuerta,torna els 47 milions!!!!

  • Els 47 milions venen de l´epoca Sogecable amb Sandro Rosell com a vice-president. Que els paguin tots dos. Alexandre Rosell també es un chorizo!

   • Ni idea, noi. Primer fixat en les dates, que Rosell va marxar a finals de temp la 04-05, i ja no va assistir al tancament els números. I de moment el cas Sogecable afecta a: 04-05, 05-06 i 06-07, i encara queda l'inici del darrer judici reclamant els imports per part de Sogecable de la temp. 07-08.

 6. Els 47 milions venen de l´epoca Sogecable amb Sandro Rosell com a vice-president. Que els paguin tots dos. Alexandre Rosell també es un chorizo! Tots dos a judici!

 7. I quina culpa te l'equip de tot això. Si no ha fet res malament, com així espero, no passarà res, sinó que respongui de la mala gestió, que per això ja te una poliça que paga el Barça.

  • Quiu diu que l´equip en tingui cap culpa. L¨equip que jugui i guanyi, que com tenim la millor plantilla del món segur que ho faran..

 8. Jo faria una mocadorada, pels mes 300.000 euros gastats aquests any en visa dels directius i executius (50.000 del xofer, 26.000 d'un vicepresident) en una temporada, o amb els mes de 3.000.000 gastats en investigar (sembla que 2.000.000 de Soriano i 1.000.000 d'Oliver), o els mes 500.000 euros en seguretat del President, o en cubrirse a costa del Barça amb 84.000 ampliant la duració de la pólissa del 2011 (l'any que ve) al 2016.Per tancar amb un déficit brutal la temporada, per comprar uns aiguamolls per 18 milions (o els que ha comprat és molt tonto o el que ha venut molt llest) per a cuidar ànecs o la famosa polla blaugrana. O en gastar molt més en un jet (150.000 euros) per un acte de la Fundació, que el que es donava. O per haver venut patrimoni per a intentar quadrar els balanços, amb l'eufemisme de posar en valor….

 9. Quina bona font d'informació la de Compromisaris compromesos !!! És realmwent molt objectiva, com el Racó Blaugrana

LEAVE A REPLY