SHARE

Des de fa uns dies, la premsa esportiva espanyola,  inclús  alguna no esportiva, està més que encesa amb uns guinyols  del Canal Plus França , en que es vinculà els esportistes espanyols amb el dòping. Entre els escollits per a caracteritzar hi ha el tenista Rafa Nadal, el basquetbolista Pau Gasol, el madridista Casillas i, com no, Alberto Contador, els que  venen protagonitzant els darrers episodis d’aquesta parodia.

La possible vinculació  que es fa d’aquests amb el dopatge i  de l’esport espanyol en general, ha generat indignació entre els diaris espanyols  i la premsa s’hagi inclús demanat al govern espanyol que intercedís davant el govern francès sobre el tema.

No obstant, el que més sorprèn del tema no és la probablement excessiva bel·ligerància, que es pot entendre,  amb que s’ha tractat el tema, sinó comprovar com el  fer broma sobre tema del dopatge  és pot tractar de forma diferent segons a qui afecti. Així només cal veure com alguns mitjans van tractar el tema del dopatge a can Barça quan aquest va sortir al primer pla periodístic, i davant els que aquests si es van mostrar disposats a fer-ne broma.

En aquest cas, és especialment interessant veure com el diari Marca, com  han explicat al programa “El primer toc” de RAC1, si es va prestar a  riure’s de que es vinculés el Barça amb el dopatge. En concret, foren als seus MarcaToons del dia  31 de març del 2011, en un vídeo en el que en to de broma parlen del dopatge a can Barça,  com es pot comprovar al link adjunt tot i que el vídeo sembla que ha estat deshabilitat.

 Tot i no poder veure les imatges, la descripció que se’n fa de l’episodi ja és un exemple ben clar del contingut del mateix, quedant  força  clara la  doble moral  a l’hora de fer conya sobre el dopatge no?

Font: http://www.marca.com/2011/03/31/multimedia/marcatoons/1301565396.html

Lectures 4752 vegades per 1315 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY