SHARE

Tot i no perdre la de l’escut al retirarla,Bartomeu i la seva junta no van evitar perdre una votació a l’Assemblea de compromissaris 2018. Després de decidir dividir la votació del canvi estatutari en temes econòmics i esportius davant la petició de diversos compromissaris, la junta va veure com no superava la que demanava modificar els punts 20 i 66 per treure el topall del 10% d’endeutament.

Amb 243 vots a favor,201 en contra i 56 abstencions, la votació no va assolir la majoria de 2/3 terceres parts necessaries per la seva aprovació. Els dos punts tumbats feien referència a la possibilitat que el club es pogues endeutar per sobre del 10% dels ingressos sense demanar permís a l’Assemblea com contemplaven els estatus aprovats l’any 2013 per molts dels membres de la junta actual.

La pèrdua de la votació per part de la  junta no és un tema menor perquè una junta del Barça només ha perdut una votació en una Assemblea, l’any 2003 amb Enric Reyna com a president blaugrana. Aquell mes de maig  la junta va perdre la votació per escollir  a Joan Ignasi Brugueras com a Síndic del soci per 288 vots en contra i 91 a favor, en una Assemblea que es recorda pels famosos sobres de Reyna.

Així tot i la esperpentica retirada de la votació del nou escut, Bartomeu i la seva junta no es van lluitar de perdre una votació a l’Assemblea,un fet que es donava des del 2003.

Lectures 9050 vegades per 530 lectors

Comments Closed