SHARE

La possibles causes de la sortida del tècnic provoquen enrenou de nou a l’entorn

No fa ni un mes que Guardiola va anunciar que la propera setmana no s’asseuria a la banqueta blaugrana, i des de llavors s’han succeït a l’entorn blaugrana versions i més versions de les raons que l’han dut a prendre aquesta decisió. A les darreres hores , un nou enrenou per aquest tema ha pogut esquitxar el tècnic i l’entitat, un tema  que es va iniciar ahir amb un article d’ un periodista , molt proper a l’ ex president Laporta, i que ha seguit avui quan la junta ha indicat que emprendria accions contra el periodista, i amb la resposta del mateix al citat comunicat.

Ahir el periodista Salvador Sostres, conegut pels seus articles que mai deixen indiferent a ningú , publicava un article que sota el títol de “Penúltimes traïcions”, explicava com Guardiola s’hauria pogut sentir traït segons ell pel president en els darrers temps, alhora que parlava d’un possible darrer enfrontament amb aquest. Així aquest explicava que Guardiola s’hauria assabentat que Tito seria el seu substitut sols minuts abans de la roda de premsa, que hauria demanat al president que “ no ho fes públic fins que hagués pogut parlar amb el seu amic”, un fet que com vam veure no es va produir.

A més explicava que al acabar el partit del Màlaga, el tècnic hauria pujat molest ,per tot el que circulava de la seva marxa, a la llotja i  hauria dit al president” Marxo sense fer soroll, sense fer declaracions, sense donar entrevistes y sense escriure llibres. Però si tu i els teus amics em foteu, a mi o als meus, parlaré tot el que tingui de parlar i ja saps que em voldran escoltar”. La referència als amics del president seria segons l’autor per  a “alguns periodistes de La Vanguardia, que haurien començat a insinuar, com ja feren quan Pep va deixar el club com a jugador, una greu malaltia que explicaria la seva renuncia, així com també una relació íntima amb un dels seus col.laboradors”.

Poc ha tardat en aquest cas el club, a diferència potser d’altres atacs rebuts, en mostrar el seu malestar amb l’article del periodista, perquè segons el comunicat emès aquest hauria tacat l’honor del club. En el mateix, s’indica que el mateix és atemptatori “contra el dret i honor del Club” i  demanarà al diari que “rectifiqui aquesta informació falsa”. A més “interposarà en les pròximes hores les accions que siguin pertinents, contra Salvador Sostres i al seu cas, contra qui pugui haver actuat en la preparació de l’article o en la difusió de la informació continguda amb ànim de lucre, per obtenir el rescabalament  dels danys i perjudicis causats al club, el seu president i el primer entrenador de futbol”.

Menys ha tardat encara el mateix periodista en respondre  al comunicat del club, i en una entrevista a la Cadena Cope i que cita  “El Economista” , aquest es ratificava  en el que ahir  havia publicat. Així afirma que “ aquesta tarda he parlat amb el Pep i sí, em ratifico en tot. Sols m’ha donat una matització : ell no va dir “ Et fotré” al president ni a ningú. Ell no fa servir aquest llenguatge. Ell va dir algú com “deixeu-me tranquil” o “oblideu-me”. Segueix dient que “sabeu que Guardiola no dona entrevistes, ni parla a programes, ni ningú, així ell et truca i et diu que l’únic que has publicat malament ´és això, és que la resta és certa ”.

Veurem sí hi poden haver novetats en els propers dies en forma de desmentiment per part de Guardiola de  tot el que se li ha posat a la boca, en tot cas segurament caldrà esperar-se a la roda de premsa prèvia a la final de Copa, i quin és el final d’un tema que no fa sinó mostrar de nou que el futur sense el tècnic al club potser més mogut del que molts esperaven.

Fonts:

http://quiosco.elmundo.orbyt.es/ModoTexto/paginaNoticia.aspx?id=9458886&tipo=1&sec=El%20Mundo&fecha=16_05_2012&pla=pla_562_Madrid

http://www.fcbarcelona.es/club/detalle/noticia/comunicado-del-fc-barcelona-acciones-del-club-en-defensa-de-su-honor-ante-el-articulo-del-diario-el-mundo

http://ecodiario.eleconomista.es/futbol/noticias/3972541/05/12/Guardiola-confirma-a-Sostres-que-amenazo-a-Rosell-con-sacar-verdades-de-su-gestion.html

 

Lectures 3811 vegades per 1103 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY