SHARE
Portada Mundo Deportivo 129 de setembre 2016
Portada Mundo Deportivo 129 de setembre 2016

Pep Guardiola va deixar clar que la notícia que la notícia que havia tocat Messi i Neymar no era certa . En la roda de premsa prèvia al Barça-City, el tècnic català va deixar clar que no havia tocat cap futbolista blaugrana, alhora que carregava contra la premsa que ho havia publicat.

Aquesta premsa, molt propera al president Bartomeu i a la junta actual, com ho era de Sandro Rosell, va enfadar el tècnic de Santpedor,  tot i ser conscient que era una guerra perduda contra aquesta premsa, com va afirmar en la roda de premsa.

En concret va ser una portada de Mundo Deportivo, el mitjà més proper a la junta del també proper Grup Godó, la que més va enfadar a l’ex tècnic blaugrana, publicada el dia 19 de setembre. En la mateixa, el mitjà deia que els citizens, en concret Ferran Soriano, s’havien reunit amb Messi i Neymar per seduir-los pel seu projecte a Msnchester.

Tal i com alguns mitjans varem afirmar en aquell moment, contradint a la premsa sensacionalista anglesa i catalana, Pep Guardiola no va tocar ni Messi ni Neymar. Els casos de Ter Stegen i Thiago van ser diferents, com  el tècnic va explicar ahir en una roda de premsa en la que el tècnic català no es va mossegar la llengua en cap moment.

Lectures 4196 vegades per 1005 lectors

Comments Closed