SHARE

Ahir varem celebrar els 113 anys del nostre històric club, una data més que important i que des de fa dos anys també coincideix amb una històrica maneta de gols al Madrid a l’estadi. El Barça , com tots els culers sabem, és més que un club, gairebé des dels seus inicis, per la seva forta vinculació amb la catalanitat del club, però a l’era de les tecnologies que vivim també ho és pel seu impacte en tots els mitjans de comunicació.

Qualsevol notícia del club, per irrellevant que aquesta ens pugui semblar, té un  espai a la premsa, arriba a barcelonistes i no barcelonistes d’arreu del món i per tant té un efecte immediat en tot l’ ”entorno” que envolta el club. Aquest fet no és novetat als darrers temps sinó que fa temps que es així, i conscients d’això totes les juntes directives saben l’important que és poder tenir el control de tot aquest entorn del club.

La junta de Rosell ha estat conscient d’això des del seu primer dia, ja n’eren quan eren només candidats, i per això a més de comptar amb els seus mitjans més que propers , tot  el grup Godó, també s’han encarregat que la resta de mitjans amb més influència tampoc difereixin gaire de les seves tesis. Nosaltres, com a mitjà independent que som, hem decidit explicar en aquest i posteriors articles aquesta curiosa relació entre els interessos de la directiva i les notícies de la premsa , i començarem amb un episodi del serial  Neymar viscut aquesta setmana que avui acabem.

Que el brasiler és un dels objectius del Barça actual des de l’arribada de Rosell a la presidència és un fet més que evident, el seu nom apareix dia sí dia també en mitjans propers a la junta, i aquesta setmana n’hem viscut un nou episodi. El passat dimarts , Johan Cruyff, veu autoritzada del barcelonisme i poc amic de la junta actual,  feia unes manifestacions en les que no considerava que amb els gols marcats per l’equip, gairebé 3 per encontre de mitjana, Vilanova hagués demanat  el reforç del brasiler.

Unes paraules com aquestes podien crear el dubte raonable en la gent blaugrana sobre la conveniència del seu fitxatge, i que millor que certificar que la seva arribada sí porta el vist-i-plau del tècnic per frenar qualsevol dubte. Doncs sí, això és el que feu el dia següent en portada Mundo Deportivo, una notícia que no dubtem que pugui ser certa però que resulta curiós que aparegui  en portada el dia següent de les paraules de l’holandès, i  per tant pot mostrar una mica com aquesta junta té el domini dels mitjans, alguns més que d’altres.

Seguirem explicant situacions curioses com aquestes, alhora que expliquem la història d’alguns personatges molt lligats a la junta actual com “Pelikano”Perearnau, les fòbies de la junta en portades o d’altres aspectes, tots ells no per criticar ningú , ni molt menys, sinó per deixar constància de les curioses coincidències entre la junta i alguns mitjans.

 

Lectures 7417 vegades per 1557 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY