SHARE

20130726-141851.jpg
14:09Finalitza la roda de premsa.

14:08Respecte als aspectes a millora,Martino no personalitza ni en moments ni en jugadors, dient que “Barcelona ha tingut coses a recuperar d’un moment puntual,porten 6 anys fent-ho molt bé.No vull parlar de recuperació de futbolistes en particular”

14:05 Sobre l’esquema de joc ,explica que “Intentarem jugar un 4-3-3 perquè és el que hem intentat fer sempre,tant a Paraguai com a Newell’s”.

14:03 Sobre les paraules de Thiago d’ahir , Zubi deixa clar que “Abans de l’Europeu,l’entrenador i jo li vam explicar les expectatives i a partir d’aquí ell va decidir.Tello també tenia una clàusula de 10 milions i està molt a prop de renovar.

14:00Sobre la opció d’incorporar a Vergini per la posició de central ,el tècnic treu pilotes fora al afirmar que “Santiago és un excel.lent jugador i ha fet una gran temporada a Newell’s,però com he dit necessito prendre contacte amb el planter abans de definir quins futbolistes poden arribar i quins no”

13:58Sobre el nou quadre tècnic,Zubi aclara que ” Mirarem d’adaptar el quadre tècnic i quan ho tinguem us ho farem saber”.

13:56Zubi preguntat sobre si la seva opció era Luis EnriqueLa meva opció és el “Tata”.

13:55 Martino respecte a la possibilitat de no guanyar l’any vinent “Sinó guanyem títols serà un fracàs.El Barça és un club acostumat a guanyar i no fer-ho és un fracàs“.

13:53Martino al voltant de la seva vestimenta als partits “No sé si aniré amb xandall o amb traje,ho he de decidir encara“.

13:52L’adaptació de Martino i del club a ell “Quan un arriba,els dos s’han d’adaptar.No obstant,buscaré seguir essent jo mateix”.

13:49Bartomeu ho confirma “Arribi la oferta que vingui no el vendrem,Cesc no es ven”.

13:48La premsa anglesa pregunta per les ofertes del United a Cesc i Martino li tanca la porta dient “No em posaré als interessos ecònomics del club,però si el club ho ha rebutjat dos cops jo n’afegeixo un altre.El tindrem aquí

13:41Sobre l’aprofitament de la pedrera,el tècnic diu que “El Barça té una mirada respecte a la cantera molt similar a la que té el club del que vinc.”

13:40Sobre aspectes a millorar, Martino deixa clar que “Del Barça sempre ens ha meravellat la pressió a dalt que feien i aquest seria un aspecte molt important a reincorporar al joc de l’equip. Estar còmodes atacant i defensant lluny de la pròpia àrea

13:38Al voltant de les concentracions,Martino diu que “No ho hem pensat encara,ara estic per conèixer més el club i la seva forma de treballar”

13:37 Al voltant de si ha parlat amb Tito confirma que “Hem parlat per telèfon i ens ha desitjat sort.Nosaltres també li enviem molta força”

13:35Sobre si Martino creu que falta un central a l’equip “Només he parlat amb Puyol, necessitem conèixer més per saber les necessitats de l’equip”.

13:33Sobre la demarcació de Messi
Ell ha jugat darrerament de davanter centre,explotant un rol de golejador que no tenia,per tant en principi seguirà jugant al mateix lloc.Buscarem que ell trobi les mateixes comoditats que fins ara”.

13:32Martino sobre els seus objectius a curt termini “Avui viatjem, prendrem contacte amb els jugadors, veurem el partit i dilluns vinent prendre contacte amb la resta que s’incorporen”.

13:27 Zubi ho confirma “Leo Messi no ha tingut res a veure en la designació del “Tata”.

13:27 Sobre si Messi va tenir pes a la seva elecció
Ell va dir algú que és cert,som de Rosario i no ens coneixem.Jo no puc dir si ell ha intervingut,peró no puc contradir el que ha dit i jo només he parlat amb la junta i amb Zubi”.

13:25Entrenar a Argentina no és fàcil, des de lo futbolístic és complicat i el que et dona et permet acoplar-se a altres equips d’Europa”

13:24Martino sobre la fam de guanyar “Si nosaltres podem tornar a la idea dels grans moments del Barça,segurament tindrem moltes opcions de guanyar tots els títols”

13:24 La compatibilitat entre Messi i Neymar “Dos jugadors com Messi i Neymar han de poder jugar junts,sinó és un defícit de l’entrenador i no dels futbolistes”.

13:22 Sobre el desconeixament de la seva figura “És natural que la gent no em conegui,si hagués estat a Europa em coneixerien més”

13:20Zubi treu pilotes fora respecte a si el nou tècnic ha donat noms per la posició de central.

13:19La fam de guanyar,clau per Martino “S’ha d’aconseguir que els jugadors segueixin tenint fam de guanyar”

13:17 Zubi sobre l’elecció de l’argentí i un pla B a Tito previ “No hi ha pla B que resisteixi el que hem viscut.Si teniem clar el que hi havia al mercat.

13:16Sobre l’staff tècnic de Martino aclara que només són els que han vingut per ara “Som els que estem i els que treballarem”

13:15 Martino sobre canvis al joc “Hem de combinar l’estil del club i dels jugadors,confirmar la comoditat que tenen per jugar com ho fan i aportar aspectes que ens han de fer més grans”

13:13 Comença el torn de preguntes del periodistes.

13:12 Gerardo “Tata” Martino:”Molt feliç d’estar aquí i agrair a tots els directius per l’atenció i la confiança mostrada en mi”

13:09Es recorda la figura i la trajectòria del “Tata” Martino,amb vídeo inclòs.

13:08Zubi;”Les seves idees quadren amb les nostres””Ens esperen grans reptes i esperem afrontar-los tots”.

13:06 Zubi :”Amb el “Tata” ens volíem veure però només hem parlat per telèfon.La idea del Barça no canvia,s’expandeix””En tot el procès que vaig parlar amb ell sempre va sortir la paraula aprendre,però aportant les seves idees”.

13:04 Zubi:”Fa 10 dies,dimarts de la semana passada,Sandro em va comunicar la situació de salut del Tito.Al principi no podia deixar de pensar en el Tito

13:03 Pren la paraula Zubi,qui recorda Tito i li envia tota l’energia del món.

13:02 Obre l’acte Josep Maria Bartomeu,qui dona primer el còndol a les víctimes de l’atemptat i recorda la figura de Tito Vilanova.

13:01 Entren els tres protagonistes i fan l’encaixada típica abans de l’inici de l’acte.

20130726-131023.jpg

12:55 Les primeres files les ocupen els directius del Barça.

20130726-125617.jpg

12:47 Estem a l’Auditori del F.C.Barcelona on d’aquí a uns minuts tindrà lloc la roda de premsa de presentació del “Tata” Martino com a nou tècnic del club.

Lectures 1572 vegades per 507 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY