SHARE

La samarreta rèplica del Barça és la segona més cara entre les dels equip més grans d’Europa. Ahir es van començar a vendre les noves equipacions 2016-17, que a banda de ser un rècord a la de l’any de Wembley, i el preu de les blaugranes les situen al segon lloc entre el rànquing dels grans equips del continent europeu.

La nova samarreta rèplica de la oficial, amb teixit Vapor Watch per la suor, té un preu de 140 euros, més 15 euros si un vol afegir-hi el número i el nom d’algun futbolista,un preu només superat per l’Arsenal, a qui equipa Puma i on la rèplica amb número dieta un total de 163 euros. A banda d’aquesta, un es pot comprar la samarreta blaugrana no rèplica amb un cost de 85 euros.

Si ens mirem altres clubs que vesteixen Nike, veurem que la del PSG es situa al nivell de la blaugrana,amb un preu també de 140 euros per la rèplica. Si ens mirem altres clubs, veurem que la del Bayern, equipat per Adidas, té un preu de 89,95 euros,però sense ser rèplica, mateix preu que les del Chelsea i del Juventus, també equipats per Adidas.

A banda d’aquests, també podem destacar que la el Madrid encara no té les noves equipacions de la propera temporada o que per exemple la New Balance del Liverpool té un preu de 105 euros.

Foto del Tu Diràs amb totes les samarretes de la història del club 


Lectures 2891 vegades per 649 lectors

Comments Closed