SHARE
Arda Turan i Douglas, dues males inversions en futbolistes d’aquestes darreres temporades.

En les darreres quatre temporades el Barça s’ha gastat  com un mínim de140 milions d’euros en futbolistes que no han donat el rendiment esperat per un futbolista del primer equip. Si un diari esportiu parlava avui de sagnia al parlar de les seccions, aquestes males inversions en futbolistes cobririen 3 temporades d’aquest suposat cost per alguns dels esports que no són el futbol del club.

No és casual l’article d’avui de les seccions al diari Sport ni que aquesta setmana el directiu Jordi Mestre expliques que la secció de futbol femení és l’única que ingressa més que les despeses que genera. I tot això a una setmana de l’Assemblea de compromissaris del club, el proper dissabte dia 20, posant de manifest que per alguns directius i gent del club el caràcter poliesportiu del club és vist únicament com una despesa.

Tal i com diu l’article, el defícit entre ingressos i despeses es d’uns 40 milions d’euros, una quantitat que s’hagués pogut cobrir durant tres temporades si el club no hagués errat en algunes apostes milionaries les darreres temporades. En concret des del 2014, el Barça ha invertit 140 milions en futbolistes que no han complert amb les expectatives ni amb el  nivell esperat per un futbolista del primer equip blaugrana.

Aquests futbolistes són Mathieu ( 20 milions), Douglas (4 milions), Arda Turan (34 milions), Aleix Vidal (17 milions), Andre Gomés (35 milions) i Álcacer (30 milions). Si descomptem el que el club ha recuperat fins ara d’aquestes inversions, 8,5 milions per Vidal 2 milions cada un per Gomés i Álcacer, el total és de 127, 5 milions, o sigui tres temporades del suposat defícit a les seccions.

Invertir en el més que un club de futbol amb les seccions no hauria de ser vist pels directius i pel club com una despesa i en canvi si ho hauria de ser invertir en futbolistes pel primer equip sense el perfil o el nivell Barça, i aixó per desgracia s’ha fet massa aquestes darreres temporades.

 

 

Lectures 8183 vegades per 558 lectors

Comments Closed