SHARE

  L’acord de patrocinador per la samarreta del primer equip no es votarà a la propera Assemblea de Compromissaris del proper diumenge. La junta no podrà presentar l’oferta de Qatar,després que els representants del club i el país qatarí no hagin arribat a un acord pel patrocini per la samarreta.

Tal i com varem explicar, els qataris no han volgut renegociar un acord que Javier Faus havia tancat just abans de les eleccions. Aquest canvi en les pretensions blaugranes és el que hauria molestat als qataris,que conscients que són la única opció contemplada per la junta han decidit aquest pols al club blaugrana.

Per aquest motiu,el directiu Manel Arroyo i el president Bartomeu van viatjar a Doha per intentar arreglar aquestes relacions i no quedar-se sense un acord que presentar als socis. Així a la propera Assemblea del diumenge,es manté a l’ordre del dia el punt referent a un acord que requerirà d’una Assemblea extraordinaria.

El problema pel club blaugrana ara és el timing de tot el tema,doncs Nike necessita temps per fer les samarretes amb el patrocinador,mínim 6 mesos. 

Més enllà de que Qatar no sigui per molts el millor patrocinador pel club, el que destaca més és el rídicul de la junta en la negociació d’un  dels patrocinis més importants del club, i que a més juga en contra dels interessos del propi club.

Lectures 3365 vegades per 604 lectors

Comments Closed