SHARE

Joan Laporta ha declarat aquest matí en el judici per la demanda interposada per Bayram Tutumlu que li reclama el 10% de comissió per tots els negocis que va tenir a Uzbekistán. L’expresident del Barça ha confirmat que va tenir relacions comercials amb aquest país, però ha negat rotundament que pactés una comissió amb l’agent de futbolistes.

“Mai he pactat res amb el senyor Tutumlu. El Txiki em va insistir i el vaig rebre al meu despatx per cortesia. Ja m’havien dit que era un oportunista que es dedicava a enredar i això és el que ha fet”. “Jo no li vaig prometre res. No he pactat mai amb el senyor Tutumulu, que no ha tingut res a veure amb els nostres negocis a l’Uzbekistán” ha dit l’expresident del FC Barcelona i actual diputat al Parlament de Catalunya i regidor a l’Ajuntament de Barcelona.

L’intermediari en canvi, sosté que va ser ell qui va posar Laporta en contacte amb els representants d’Uzbekistán en un sopar que es va celebrar en el restaurant Vía Véneto de Barcelona. La versió de Laporta és diferent: “Les persones no les va portar Tutumlu.. L’empresari d’Uzbekistán em va dir que no coneixia de res aquest senyor”.

Laporta ha confirmat que va existir un contracte amb un club d’Uzbekistán que va pagar tres milions d’euros: “Necessitàvem diners en efectiu per pagar l’Arsenal la part del traspàs de Hleb. Se’m va acudit que podríem contactar amb ells perquè tenien diner en efectiu. Ho va fer i vam arribar a un acord per 5 milions d’euros, dels quals 3 es van pagar de forma immediata”.

Els jugadors del primer equip del Barça citats a declarar en el mateix judici no han comparegut.

Lectures 2438 vegades per 824 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY