SHARE

Joan Laporta oferirà una roda de premsa per fer arribar a l´opinió pública la seva opinió sobre la Due Dilligence i sobre com la Junta Directiva vol “executar-lo” i “fer miques” la seva imatge pública abans de les eleccions.

Joan Laporta considera que la nova Junta Directiva ha reformulat els comptes i d´aquesta manera hi ha discrepàncies molt importants a l´hora d´interpretar els balanços. Laporta argumenta que mentre hi ha discrepàncies és injust posar a votació una sèrie d´accions que involucren la gestió d´una junta directiva que no tingui ni el dret a la legítima defensa o a rebatre el contingut de les acusacions o de les discrepàncies. Realment inexplicable en una  Junta nova que vol fer de l´ètica, la transparència i l´exemple una forma de treball.

Laporta sap que Rosell no el deixarà exercir el seu dret legítim a defensa i que la forma de presentar el procés el portarà directament a defenestrar-lo. Per tant renuncia a assistir a l´assemblea i si es dona el cas, es defensarà en un procés just i democràtic davant dels Tribunals.

El dia 14 Joan Laporta exercirà el seu dret a defensa i us ho explicarem al racoblaugrana.com

Lectures 5250 vegades per 1834 lectors

Comentaris

1 COMMENT

LEAVE A REPLY