SHARE

Laporta ha reaparegut avui als mitjans i aquest cop si en persona

L’expresident del Barça Joan Laporta ha parlat avui als micròfons de Catalunya Ràdio i després davant les càmeres de TV3, reapareixent en aquests en persona després de la seva presència en aquests  la setmana passada pels seus apunts a la xarxa i de no assistir a una entrevista a principis de setmana al programa  radiofònic de Manel Fuentes  ,al que avui ha assistit.

Un cop més, ha agraït a Pep Guardiola les seves paraules de reconeixement i amistat cap a ell i la seva junta. S’ha mostrat segur que la justícia resoldrà al seu favor la demanda presentada pel soci Vicenç Pla, de qui ha dit que no va sol. D’aquesta manera, ha deixat entendre que existeix una relació entre Pla i la junta actual.  Sobre aquests, ha dit que es troba dolgut perquè no han mostrat ni una mica d’agraïment per haver deixat el Club en una situació, al seu parer, molt bona. I no només això, sinó que hi ha hagut una voluntat per erosionar la seva imatge. Alhora, els ha demanat que deixin els seus companys de junta en pau si a qui volen fer mal és a el i que es dediquin a construir el Barça del futur i no tant a destruir l’obra de la junta anterior. Amb tot, ha volgut deixar clar que manté un esperit constructiu i que fins i tot està disposat a parlar amb el Sandro Rosell.

Ha parlat també de la proposta de Grada Jove que la passada Assemblea va votar. Ha expressat que no li fa cap gràcia que hi hagi persones amb antecedents violents que hi puguin  participar, tot i que la junta actual ha afirmat que no ho tiraran endavant fins que tinguin el suport total de les forces de seguretat. Per acabar, ha recordat que la seva família ha hagut de marxar del país per l’alta pressió a la qual eren sotmesos, en concret en referència al fitxatge del seu fill Guim per l’Arsenal per la temporada en curs.

Lectures 2024 vegades per 675 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY