SHARE

messi pilota d'or 4Companys d’excepció. Sí bé ningú pot discutir la gran qualitat futbolística de Messi, cert és també que al seu costat compta amb el millor planter de la història del nostre club. Futbolistes com Xavi,Iniesta, Piqué o Valdés  són claus per entendre l’èxit  del Barça actual  i són una base important per optar a tornar a estar com a guanyador a Zurich.

El model Barça. L’èxit d’ahir és un gran èxit de la filosofia de tractament de la pedrera del Barça, una formula que va servir per fer madurar a Messi i a molts dels seus companys d’equip. La Masia i  la gran explosió d’una fórmula que ha madurat a foc lent, de ben segur poden ervir per superar una altre fita més,  guanyar cinc pilotes d’or seguides.

El gol. Messi té un instint assassí per buscar perforar la porteria rival, i tot i la seva millora evident en d’altres aspectes del joc, la seva capacitat golejadora el fa diferent de la resta. Els  91 gols de l’any passat són un argument molt important en aquests guardons  , i  els l’argentí ho seguiran essent al futur perquè Leo sempre tindrà la porteria entre cella i cella.

Més i més complert. Des de que Messi va guanyar el seu primer guardó fa quatre anys, el seu joc i la seva comprensió del mateix no han deixat de créixer fent de l’argentí un futbolista cada dia més i més complert. Als gols i las capacitat per driblar, ha afegit una capacitat per assistir als seus companys , a més sense perdre gol, que el fan encara més gran i eixamplen la distancia amb els competidors, i de seguir així pot caure un altre guardó.

Gaudir del futbol. Per sobre de tot, Messi ens fa gaudir a la resta amb una pilota perquè ell mateix ho fa i molt  jugant a futbol, sinó fos així i es prengués aquest joc només com una professió segurament  no seria ni de lluny el futbolista que és. Que no perdi aquesta il·lusió i ganes de jugar són les claus perquè Leo segueixi fent-nos feliços  a tots i pugui optar a guanyar per cinquè cop la Pilota d’Or.

Lectures 3540 vegades per 874 lectors

Comentaris

2 COMMENTS

  1. In options trading Wednesday, 1637 Oakley Aug. $25 calls changed hands, rising $0.85 to $2.15 six times their average daily volume. In pre market trading, Luxottica shares are up 8.6%, and Oakley shares are up 14%..

  2. And the vents don shoot air into your eyes; it more of a gentle circulation of freshness. What I really like as a cyclist is that the lenses are tall and, when my head is down, I can still look up through the glasses. Style points, I feel, are completely subjective..

LEAVE A REPLY