SHARE

El partit entre blaugranes i matalassers va donar molt de sí.

L’Atlètic surt a mossegar i queixala primer.

Els matalassers tenien clar quines eren les seves opcions per donar la sorpresa al Camp Nou i durant  els primers trenta minuts del partit  el seu  pla els va sortir a les mil meravelles amb un Barça que no aconseguia trobar els espais. El 4-2-3-1 amb Diego Costa més endarrerit i amb Falcao aprofitant els espais a les esquenes blaugranes els anava de meravella , el colombià marxava  amb  velocitat i facilitat de Puyol i Piqué, la forma com va arribar el gol matalasser a més d’ errar aquest una altre mà a mà.

El Barça entra al partit pels laterals

El Barça no aconsegueix entrar al partit pel plantejament tàctic matalasser, que no concedeix espais al mig del camp, amb un equip que no aconsegueix trobar les combinacions pel centre i necessita més que mai obrir el camp com no fa .Amb un 4-4-2 com en d’altres ocasions dels blaugranes, les arribades per banda d’Alba i Adriano eren claus per generar superioritats, i les va trobar amb èxit. El primer va ser un  incordi per la defensa rival durant tota la primera part, tot i no encertar en les centrades,  ¡ i el segon va firmar un golàs que empatava el partit.

El Barça troba el domini en Messi i en els orígens

El Barça havia empatat el partit però encara no el dominava ni al camp ni al marcador, on abans del descans sí ho faria amb un gol de Busquets. El resultat ja estava de cara, encara més després d’una altre obra d’art de Messi des de la frontal, que va obligar als matalassers a estirar les seves línies amb dos puntes clares. Tot això i la tornada als orígens, extrems més oberts que a la primera, van fer que a la segona tornessin els espais, les combinacions i  la  velocitat de circulació  de joc a la que aquest Barça ens té acostumat, jugant una de les millors parts de la temporada.

Lectures 2496 vegades per 835 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY