SHARE

logo racoDes de Racó Blaugrana volem tancar la present temporada coneixent l’opinió al respecte de la mateixa d’alguns periodistes que diàriament segueixen l’actualitat  blaugrana. Per això, aquesta setmana  comencem a publicar una sèrie d’entrevistes a diferents periodistes lligats al nostre Barça., el primer d’ells Ricard Torquemada.

En les mateixes, aquests periodistes fan un  balanç de la temporada actual del  club, així com també parlen dels reforços que li calen a l’equip la propera temporada, a més de fer un balanç dels tres anys de presidència de l’actual junta que es compleixen en breu.

Des d’aquí, volem agrair públicament a tots ells que ens hagin donat l’oportunitat de conèixer la seva visió al voltant del nostre club i el fet que us la podem fer arribar des de la nostre web.

La llista de periodistes dels que podreu conèixer les seves opinions en les properes setmanes, a  manca de confirmació d’algun nom més del que ja us anirem informant, és la següent:

Ricard Torquemada. Periodista especialitzat en  l’anàlisi tècnica dels partits de Catalunya Ràdio, on participa a les retransmissions dels partits del Barça a la “Transmissió d’en Puyal” i autor del llibre “Fórmula Barça”.

Alex Santos. Periodista de l’Agència EFE i autor de dos llibres sobre l’entorn blaugrana, com són “L’entorn. Joan Laporta en la lluita pel poder.” i L’entorn. Rere els passos del nuñisme”.

Albert Llimós. Periodista del diari ARA, anteriorment a la  Cadena SER, i tertulià de programes com “El Primer Toc” de  RAC1, a més d’escriptor de llibres com “ La dona que fugia de la boira”, finalista del Premi Sant Jordi 2009, i “Els caus secrets”.

Oriol Domènech. Periodista de Mundo Deportivo i tertulià en programes com el “Primer Toc” de RAC1, a més d’un especialista en el futbol formatiu del Barça.

Danae Boronat. Periodista de Cuatro, anteriorment a RNE i Onda Cero, a més de tertulianadel programa “Efectivament” de TV3 i  que s’emet  a l’Esports3.

Sique Rodríguez. Periodista de la Cadena SER, tertulià de “La Porteria” i  “Efectivament” de TV3 , creador del programa “Locura en joc”,  a més d’autor de  dos llibres de temàtica blaugrana “Un any al  Paradís” i  “Educats per guanyar”.

Jordi Costa. Periodista de RAC1 i analista tècnic dels partits de les retransmissions dels partits del Barça a “El Barça juga a RAC1”, a més de col·laborador a programes de la mateixa emissora com   el “Tu Diràs”

Lectures 4960 vegades per 669 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY