SHARE
Messi i Bartomeu en una imatge d’arxiu

Josep Maria Bartomeu no va convèncer Messi amb les seves explicacions sobre el Barçagate a les xarxes socials. Si primer va ser Gerard Piqué qui va evidenciar que no estaba massa convençut amb les explicacions del president, avui el 10 blaugrana ha deixat entreveure que no es va acabar de creure el que li van explicar.

En una entrevista a Mundo Deportivo, l’argentí parla de l’enrenou amb la noticia de la Llotja del “Què t’hi jugues ” de la cadena SER i afirma que veu estrany que puguin donar-se situacions com aquesta. En concret el futbolista afirma que estaba viatjant quan va sortir la noticia, que el president els va explicar el mateix que a l’opinió pública però preguntat si el van convencer afirma que troba estrany que passin coses així.

Aquestes son les dues respostes de Messi literals (Font Mundo Deportivo)

“Em va agafar una mica per sorpresa de veritat perquè no estaba aquí i just estaba viatjant.Quan vaig arribar em vaig enterar una mica de tot. El president ens va dir el mateix que en públic, el mateix que va dir a la roda de prensa. Quina era la situación, el que havia passat i no puc dir massa més.El mateix que saben. Tot el que va dir ens ho va explicar als capitans en privat.”

“La veritat és que ho veig estrany que passi una cosa així. Pero deient també que hi havia proves. Caldrà esperar a veure si és cert o no. Molt no podem dir i si esperar a veure què passa amb tot això. Jo la veritat, em sembla un tema estrany.”

Vistes les respostes del capità blaugrana queda clar que les explicacions no van convèncer els capitans d’un planter que esperarà a veure com es resolt tot el tema. Veurem com acaba pero si apareixen les proves que ha dit la SER sembla clar que els futbolistes no defensaran un president a qui seguir al càrrec se li complicaria i molt.


Lectures 16578 vegades per 756 lectors

Comments Closed