SHARE

preguntes assemblea

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A més de pels acords de l’Assemblea, aquesta és important perquè permet que es conegui la veu del soci. Aquí teniu un recull d’algunes preguntes dels socis , i sobretot de les respostes ofertes per la junta al respecte d’alguns temes econòmics o esportius.

Al voltant de les Actes d’Hisenda del club procedents dels tres anys de la junta anterior, Faus va indicar que eren dels anys 2006, 2007 i 2008 i eren perquè la hisenda havia detectat errades en les liquidacions impost de societat i de l’IVA, que tenien un valor total de 10 milions d’euros, que algunes s’havien acceptat i altres recorregut, fent que el club no tingués bases fiscals. A més, respecte a la demanda de responsabilitat contra alguns membres de la junta de Laporta, va indicar que la vista estava prevista pel proper mes de gener.

Al voltant del preu de Neymar, Faus va reiterar el preu de 57 milions, alhora que reconeixia que aquesta operació era l’arrel dels acords per tres futbolistes del planter del Santos, segons ell beneïts per la secretaria tècnica però sense respondre si existien informes previs d’ells abans de la incorporació de Neymar. Tampoc va aclarir la feina d’Andre Curry al club ni el seu sou, proper al brasiler, a més de reconèixer un augment de la partida de Futbol Base, que inclou el filial, de 18 a 26 milions, on va reconèixer errades com el fitxatge de Kiko Femenía, que va costar 3 milions al club.Una altre compte quie augmenta és la de partida corresponen a Altres Activitats del Club, que augmenta un 595% al passar d’1 milió a 11 milions, una partida que primer va dir desconèixer el vice president Faus i després va dir que corresponia a les pèrdues per la venta de Villa i la rescissió de contracte de Kiko Femenía.

A més sobre la demanda de l’empresa MCM sobre la publicitat a la façana de la Masia, Toni Freixa va indicar que havien rebut el burofax ahir però que la demanda encara no i per això no responien al respecte. Tampoc va faltar el nom d’Abidal, de qui el president Rosell va explicar de nou que se li havia pagat tots els diners, el de Grada d’Animació, on el president va reiterar la seva decepció per no haver-la pogut fer.

També va sonar un nom del passat com el de l’ex president Nuñez, un soci va demanar la retirada del seu nom del museu i el president Rosell va reiterar que el nom allà el té com a president del Barça i que li havia posat una junta anterior i no es plantejaven canviar-lo. A més, el president es va mostrar obert a rebatre els arguments que el grup Go Barça va explicar per presentar una moció que després varen retirar.

Respecte a una noticia que afirmava que Qatar Airways podria obligar a les hostesses a demanar permís per quedar-se embarassades, el president va dir no ficar-se en la gestió de l’aerolínea qatarí que té la seva imatge a la façana principal de l’estadi. Alhora, el president no va descartar que es pogués fer servir la samarreta senyera al Madrid-Barça del Bernábeu, a més de reconèixer que demanarà al capità Puyol que els jugadors es dirigeixin a la zona de l’afició blaugrana al final dels desplaçaments.

Lectures 4617 vegades per 1078 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY