SHARE

Amb el nom de William sonant des de fa dies, avui un nou brasiler ha sortit als mitjans i és el Malcom, extrem del Girondins de Burdeus que estava a prop de marxar a la Roma. De fet francesos i italians havien anunciat ja l’acord de traspàs per 32 milions més 4 variables, però l’interès del club blaugrana hauria frenat una operació ja anunciada a les xarxes socials dels dos clubs.

Malcom Filipe Silva de Oliveira és un extrem dret, tot i ser esquerrà, que en la darrera temporada va sumar 12 dianes i 7 assistències en 35 partits a la Ligue 1 . Aquesta era la seva tercera temporada al club francès, on va arribar el gener del 2016 procedent del Corinthins, en total acumula 23 gols i 13 assistències en un total de 94 partits.

Amb 21 anys d’edat, el seu perfil és similar al de Dembele, ràpid i amb habilitat pel desequilibri, si bé el francès pot jugar amb les dues cames i el brasiler és més esquerrà tancat, pel que la seva arribada podria posar en dubte la situació del francès. De fet, es un perfil similat també al de William, un altre brasiler a l’òrbita blaugrana i pel que el club podria haver arribat a oferir més de 70 milions al Chelsea que els anglesos haurien rebutjat.

Tampoc cal descartar que es tracti d’una maniobra del Baça per intentar que els anglesos baixin el preu pel brasiler, només cal recordar l’actuació del club el passat estiu amb el fitxatge de Seri. Veurem com es desenvolupa la operació, que li podria sortir per uns 40-45 milions al club, segons el portal Transfermarket la seva cotització actual seria de 45 milions, i sobretot quins moviments pot desencadenar en futbolistes similars com Dembele o William.

Vídeo amb algunes jugades del futbolista

L’anunci dels dos clubs previ

Lectures 8483 vegades per 694 lectors

Comments Closed