SHARE

roda de premsa tata martinoTata Martino creu que l’equip ha fet un pas endavant en el partit per la millora en el joc del segon temps. El tècnic argentí ha parlat en la roda de premsa posterior a la golejada del Barça  contra l’Ajax, on no ha volgut destacar cap jugador de forma invidual, a més de reiterar de nou que  vol tribar alternatives però canviar l’estil del Barça.

El balanç del partit

“És evident que hem fet un millor segon temps que el primer, el més negatiu del segon temps haver concedir algunes ocasions al rival. Ha  estat una bona actuació, no brillant com podria mostrar el resultat, però la victòria és justa”

El partit no és un pas enrere en  la preparació de l’equip

“Si haguéssim jugat el segon temps com el primer seria pas enrere , com ho hem sabut corregir és un pas endavant en la nostre preparació perquè no és fàcil fer un canvi tant important”.

Entén que el primer temps no hagi agradat al públic

“ Entenc que el primer temps no hagi agradat a la gent perquè qui juga és el  Barça. No  fa molt temps, l’equip va arribar a l’excel·lència i el públic és molt exigent però crec que hauran marxat satisfets amb el que s’ha vist al segon temps”

No vol parlar d’individualitats

“L’equip té grans individualitats i  aquestes ens faran millor, però no se’m acut pensar que un equip pugui guanyar res només amb un jugador” “Des de Rijkaard per aquí, els entrenadors que han vingut cada dos partits han parlat de lo sorprenent que és Messi  i jo seria només un més.”

Iniesta, en franca millora

“Hi ha hagut jugadors brillants en l’esforç com Dani Alves o Alexis i m’ha agradat molt la feina d’Iniesta, està en fase ascendent. Em quedo amb el què ha fet  l’equip en línies generals.”

Les seves preocupacions respecte l’equip

“ Em preocupa que l’equip s’allargui, però les imprecisions del primer temps al circular la pilota. El fet que un equip quedi molt llarg és un tema a estudiar”.

La suplència de Xavi

“Tenim tres interiors que juguen a la selecció  i a menys que un jugui d’extrem, jugaran dos de tres i aquí és on venent les rotacions”

L’entrada de Xavi al camp

“ Xavi ha entrat molt bé com Cesc ho va fer contra el Sevilla, lo bo és que quan surtin els jugadors et donin solucions, Però crec que la millora de l’equip es  va donar a tot el segon temps i no ho vincularia a l’entrada de Xavi a l’equip”

Alternatives sí, però  la idea la mateixa

“Estem anant cap al mateix lloc on va estar el Barça, no vull aprofundir lo de tenir alternatives. Repeteixo que no volem canviar la forma de jugar del Barça, però jo també li he vist fer passades llargues a Rafa  Màrquez fa cinc anys . Que l’equip tingui alternatives, no  significa que canviï la forma de jugar”

 

Lectures 4699 vegades per 1270 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY