SHARE
Martín Montoya en una imatge d'arxiu.
Martín Montoya en una imatge d’arxiu.

Sembla que Martín Montoya no acaba de comptar amb la confiança de Luis Enrique. El de Viladecans ha tornat a caure de la convocatòria per anar a París. Fins i tot el nouvingut Douglas passa pel seu davant. El brasiler no va quallar un bon debut, però l’entrenador asturià ha preferit emportar-se’l a ell abans que al català.

Durant l’estiu es considerava primordial reforçar la posició de lateral dret. El gran objectiu era Cuadrado, però la directiva va considerar exagerades les pretensions de la Fiorentina. Per sorpresa, Zubizarreta va presentar Douglas, un jugador del tot desconegut i amb referències força negatives del seu anterior club. En el seu primer partit ja va demostrar el motiu de les crítiques que rebia.

No s’entén que abans es prefereixi un jugador que no té ni de lluny el nivell per a jugar al Barça que a Montoya. El jove jugador havia rebut ofertes de clubs prou importants, però se’l va instar a seguir. Per això, es fa tan estranya aquesta situació. Veurem com es desenvolupa la temporada i si el de Viladecans gaudeix de més minuts de joc.

Lectures 3146 vegades per 582 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY