SHARE
Martin Montoya en una imatge d'arxiu.
Martin Montoya en una imatge d’arxiu.

Martín Montoya ha estat relegat a l’ostracisme per Luis Enrique aquest inici de temporada i demà sembla que tampoc serà el substitut d’Alves a l’important partit contra el PSG.  Molts no entenen la situació de qui a principis de temporada havia de ser el relleu de Dani Alves, qui marxarà el proper estiu, i darrera d’aquesta, a més dels mèrits esportius, hi podria haver també el canvi de representant del lateral aquest estiu.

Fins el passat estiu, el lateral blaugrana tenia com a representant a Josep Maria Orobitg, qui porta també altres futbolistes del planter blaugrana, però el  va canviar per Juan de Dios Carrasco, germà de ,l’ex futbolista “Lobo” Carrasco i qui tindria un passat  dins el club blaugrana. Tal i com hem pogut saber a través de la Tertúlia Universo Culé, en la que el Racó està present, aquest fou membre de la secretaria tècnica blaugrana  en temps de Txiki Beguiristaín.

No obstant, el seu nom no és vincula només al Barça o als seus jugadors per aquest fet, doncs l’any 2011 fou un dels testimonis de José Luis Tamargo, ex representant de David Villa, asturià com Luis Enrique, en el judici d’aquest contra el qui aleshores era futbolista blaugrana per la seva actuació o no en el  seu traspàs al club blaugrana l’any 2010.

Entenem que aquests dos fets no tenen perquè tenir relació en l’actual ostracisme del futbolista al club blaugrana, tot i que resulta del sorprenent el canvi d’actitud amb un home que a l’estiu tots consideraven que havia  de ser el relleu d’un futbolista tant important els darrers anys com Dani Alves.

Lectures 1833 vegades per 396 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY