SHARE

  El món del futbol está rendit a Messi després de la seva darrera exhibició del passat dimecres contra el Bayern i avui inclús Mourinho s’ha rendit al talent del 10 blaugrana. El tècnic portuguès ha sorprès a molts en la roda de premsa prèvia al Chelsea-Liverpool del proper diumenge quan s’ha desfet en elogis cap al davanter argentí.

L’ex tècnic blanc ha destacat que “Messi és únic.És inmarcable. Sempre marca la diferencia.”. Amb ell, qualsevol equip equip pot guanyar la Champions League”. 

El tècnic portuguès ha anat més lluny en el seu elogi al blaugrana afirmant que “Messi ha estat el rival més perillós que he tingut i molts cops, cada cop que em tenia d’enfrontar a ell, passaba hores i hores pensant en la manera d’aturar-lo col.lectivament, doncs és impossible marcar-lo a l’home”. 

Sorprén que ara Mourinho si es rendeixi als talents d’un futbolista que va minimitzar quan era tècnic del Reial Madrid com quan va afirmar l’any 2012 que “Messi va marcar 50 goles que no van servir per res”, tot per defensar que la Pilota d’Or d’aquell any l’havia de guanyar Cristiano i no Messi. 

No obstant no és el primer cop que el tècnic defensa el 10 blaugrana des de la seva tornada a Stanford Bridge, com quan va defensar que no li calia guanyar un Mundial després de la derrota argentina a la final, i molts han volgut veure en aquest canvi del portuuès un possible acostament del Chelsea al blaugrana. Cal recordar que Cesc, actualment jugant per Mourinho, manté una bona relació amb el crack argentí arrel de la bona amistad de la seva dona amb la del mig campista d’Arenys.

Sembla mol difícil però que Messi esculli marxar del Barca ,si el club no el vol vendre i exhibicions com la del passat dimecres al Camp Nou fan molt difícil el qué alguns que manen potser els ha passat pel cap, si l’equip i el club li demostren l’admiració que tots els  barcelonistes i tot el món del futbol, Mourinho inclòs, li professen. 

Lectures 1763 vegades per 567 lectors

Comments Closed