SHARE
Bartomeu i Moix en una presentació de l'Espai Barça.
Bartomeu i Moix en una presentació de l’Espai Barça.

El Barça cobrarà gairebé 200 milions nèts per la marxa de Neymar al PSG però el club podria no invertir tots els diners en futbolistes. Això insinua avui Mundo Deportivo en una notícia on es parla d’un pressupost extraordinari per la construcció de l’Espai Barça, en punt mort per la falta de liquidesa.

En una notícia firmada per Joan Poquí, una de les veus fortes de la premsa oficiosa del club, s’explica que al club s’estudia aquest pressupost per començar la construcció del nou estadi, que restava a l’espera d’aconseguir un patrocinador pels “naming rights”. Amb la idea que en cas de declarar uns beneficis extraordinaris una part aniria a Hisenda, es parla que la idea seria destinar-los a aquest pressupost adiccional per començar el projecte patrimonial que és la gran aposta de la junta actual.

El que explica la notícia és que aquests diners destinats a l’estadi no influiran en la política de fitxages d’aquest estiu, amb la idea que les amortitzacions dels fitxatges serien 40 milions en despeses i la resta podria anar al nou estadi. De fet la idea d’aquesta premsa ocuadraria amb  les dificultats que sembla que el Barça s’està trobant per fitxar els futbolistes que vol com a recanvis de Neymar pels preus probitius que els han demanat.

També podriem veure com el Barça inverteix 100 milions en futbolistes, amb els fitxatges de Coutinho i Paulinho per prop de 150 milions i alguna venta del mig camp com Rakitic, i els altres 100 en el nou estadi. En cas de complir-se el que diu la notícia,amb la  sortida de Neymar la junta podria fer front al seu gran projecte  com és l’Espai Barça i tot plegat podria explicar que fa un estiu no poses una clàusula superior al brasiler.

Lectures 4272 vegades per 730 lectors

Comments Closed