SHARE

L’hongarès podria estar a prop de deixar el club

Les seccions blaugranes  van viure un cap de setmana de clars o obscurs, amb els clars en la victòria ala Copad’Europa de la secció de futbol sala i per altre banda l’eliminació europea de la secció d’handbol a mans del fort Copenhagen. A més, aquesta darrera secció va veure com s’obria un cas, que la podria afectar d’aquí a final de temporada i que mostra de nou l’estranya gestió de les seccions de la junta de Rosell, com és la possible marxa del capità Lazló Nagy del club.

L’ hongarès és tota una institució a l’handbol del club, no en va porta al club des de l’any2000, amés del primer jugador  estranger en lluir el braçalet de capità de l’equip des de la retirada de Barrufet. Tot i que el seu contracte no expira fins la temporada vinent, el jugador porta un temps negociant la seva renovació, que sembla haver- se trobat amb les retallades que Rosell va imposar a algunes seccions del club en la seva arribada al club.

En aquest context, el jugador hauria presentat una proposta del Veszprem hongarès, que voldria realitzar una forta aposta per fer un equip guanyador i hauria posat els seus ulls en Nagy, qui a més podria estar decebut per la oferta a la baixa i per només un any que li podria estar oferint el club. Veurem com acaba tot plegat , perquè el jugador a Twiteer va mostrar la seva intenció de seguir de blaugrana i el club ha  anunciat que explicarà la seva versió aquest proper dimecres.

Resulta curiosa no obstant, la curiosa forma de gestionar les seccions de Rosell i la seva junta, reduint-ne el pressupost, a més d’eliminar seccions com el beisbol, probablement per potenciar-ne d’altres que agradarien més al president. Aquest seria el cas de la secció de futbol platja, creada fa poc més d’un any, i  en la que s’ha realitzat una forta inversió, la presència del millor jugador del món Amarelle així com molts altres dels millors jugadors del món de l’especialitat.

Aquesta selecció disputarà del 12 al 19 d’aquest mes el II Mundial de Clubs , desprès d’arrencar  l’any passat, a un país prou conegut per Rosell  com és el Brasil. Més enllà de les possibles connexions entre Rosell i els organitzadors del torneig, i que foren objecte d’un article al blog de La Transparenciade Sandro Rosell, sí resulta curiós veure com  les possibles preferències  del president poden arribar a influir en una part tant important del club com són les nostres seccions.

Fonts:

http://latrasparenciadesandrorosell.blogspot.com.es/2012/04/in-sandro-beach-soccer-we-trut.html

 http://futbolplayadesecano.blogspot.com.es/2012/04/fc-barcelona-representante-nacional-en.html

 

 

 

 

Lectures 4417 vegades per 1407 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY