SHARE

gerard pique

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El fill de Piqué i Shakira ja ha nascut. Milan Piqué Mebarak ha nascut avui com estava previst a la clínica Teknon, esperem  poder veure les primeres imatges del nen ben aviat.

El propi futbolista ha explicat els detalls d’un part, que hauria acabat amb el naixement a les 21:36 del primer fill de la parella. Aquí teniu el que s’ha publicat al Facebook del futbolista i de la cantant , en anglés, castellà i català, on a més s’explica el significat del nom del nouvingut i el fet que ja és soci blaugrana:

Estem feliços d’anunciar el naixement de Milan Piqué Mebarak, fill de Shakira Mebarak i Gerard Piqué, nascut el 22 de gener a les 21.36 h, a Barcelona, Espanya.

El nom Milan (es pronuncia MI-lan, l’accentuació del nom recau sobre la primera síl·laba), significa estimat, ple de gràcia i amorós en eslau; en romà antic, entusiasta i laboriós; i en sànscrit, unificació.

Com el seu pare, des del moment del naixement, el nen és soci del FC Barcelona.

La clínica va informar que el primer fill de la parella ha nascut amb un pes de quasi 3 kg, i tant la mare com el nadó es troben en perfecte estat de salut.

 

Lectures 6565 vegades per 1350 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY