SHARE

neymar globodeporteNeymar i la seva arribada al Barça estan en boca de tots a Brasil des de fa temps. El nom del club blaugrana esta sempre present en les entrevistes  del davanter brasiler i la d’ahir al programa “Esporte Espectacular” de Globoesporte no podia ser menys, on tot i no definir-se si va deixar anar algun elogi pels futbolistes blaugranes i pel nostre club.

El somni de jugar a Europa i …. al Barça ?

“ Sí tinc el somni de jugar a Europa. ¿ A qui no li agradaria jugar al costat de Messi, Iniesta  i de Xavi ?¡ Són grans jugadors ! N’hi ha al Barça i al Madrid i al Chelsea… Són grans clubs, en els que des de petit he vist jugar a grans jugadors i amb els que sempre he jugat a la meva consola”.

El seu equip favorit per veure

“El Barça és l’equip que més m’agrada veure, potser per tenir el millor futbolista del món (Messi), i jugadors sensacionals dels que sóc fan com Xavi, Iniesta, Fàbregas  o Dani Alves”.

El seu futur

“Ningú  sap que passarà el dia de demà. És difícil dir que faràs o on aniràs. Ara mateix tinc al meu cap complir el meu contracte amb el Santos”

Els clubs interessats

“Hi ha clubs que s’han posat en contacte amb el meu pare, però és ell qui porta aquest tema. Jo estic centrat al cent per cent centrat en la meva feina. El meu cap encara no pensa en Europa”.

Les seves actuacions

“Hi ha dies que jugo millor i d’altres que ho faig pitjor. No hi ha ningú que es mereixi un “10” en cada partit. Si tingues que demanar disculpes, em tornaria boig. Si tinc un dia dolent, ho assumeixo”.

 

 

Lectures 1662 vegades per 521 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY