SHARE

Neymar de nou en boca de tots per una entrevista al president del Santos d’on es pot dir que esta més a prop del Barça que del Madrid.

Aquests dies un dels temes de l’estiu, el possible fitxatge de Neymar per alguns dels grans del futbol  espanyol, ha tornat al primer pla informatiu, ajudat a més pels compromisos de  seleccions del passat cap de setmana . Després d’algunes informacions aparegudes a la premsa brasilera sobre un possible acord per acabar de blaugrana, previ pagament de 60 milions d’euros, avui a la nit  el president del Santos, en declaracions al programa “Tu diràs” de Rac1, de nou el va situar més a prop del Barça que del Madrid.

Luis Álvaro de Oliveira, president santista , va afirmar primer de tot que les informacions aparegudes a la premsa sobre un acord pel fitxatge del brasiler no eren certes, alhora que afirmava no obstant que el seu contacte amb el president Rosell , pel que sembla principal valedor d’aquesta possible arribada, era constant.

La següent afirmació destacable del citat entrevistat, ha estat la que encapçala la noticia, que el jugador es trobava ,a hores d’ara, més a prop del Barça que del Madrid ,al afirmar  a més un fet tant irrefutable com que el somni de qualsevol futbolista és el Barça. No obstant i  per acabar, també ha afirmat que la idea del seu club seria la d’intentar retindré al jugador si l’equip guanya el Mundial de Clubs el proper desembre, s’especula inclús amb una ampliació d’un any en el contracte.

Que en penseu de la possible arribada del brasiler l’any vinent?  Creieu que podria encaixar amb Guardiola a la banqueta? Que us sembla que sigui el president Rosell qui porti a priori les negociacions ? No és feina del secretari tècnic, Zubi,  o del vice-president esportiu, Bartomeu ?

 Font:Entrevista al “Tu diras” de Rac1

Lectures 4160 vegades per 1157 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY