SHARE

IMG_2365Neymar ha deixat de ser futbolista del Barça al dipositar els 222 milions de la seva clàusula i ha jugarà  amb el PSG. Els representants legals del brasiler van fer efectiu el pagament de l’import fitxat per la seva sortida, a les oficines del club al no poder-ho fer a la LFP al matí, i s’obre una nova étapa al món del fútbol, la seva a París i la del Barça amb el repte d’invertir els diners rebuts per ell sense que el nivell de l’equip es vegui afectat en excés.

Al matí els representants legals del futbolista van viatjar a Madrid per dipositar la clàusula però la LFP no va acceptar el pagament com havia anunciat, una mesura de cara a la galeria i que Javier Tebas justicava pel fet que Estats com Qatar estiguin al darrera d’equips per finançar-los i generar un dopatge financer. A la tarda, els representants s’han presentat a les oficines del club i han deixat els diners de la clàusula,permetent que el PSG anuncies la seva arribada a la nit i el futbolista s’acomiades de la seva étapa al Barça amb un missatge a les xarxes socials.

https://twitter.com/infofut_world/status/893221039211204608

IMG_2364

 

I ara la pilota està al terrat de la nombrosa direcció esportiva del Barça i de la junta directiva actual per tal de rellevar amb éxit al terreny de joc una marxa de la importància del brasiler. Futbolistes com Coutinho,Paulinho,Di María, Dembele o guardar diners pel nou Espai Barça seran les decisions més importants des de que Bartomeu va posar-se al capdavant del club blaugrana.

Lectures 2987 vegades per 448 lectors

Comments Closed