SHARE

El passat diumenge Josep Maria Bartomeu va reobrir una porta que semblava tancada aquest estiu, l’arribada de Neymar, que semblava, després de les paraules del tècnic a la seva presentació i en alguna roda de premsa més, que quedaria descartada en favor de l’arribada d’un central que també pugui actuar al mig centre. No obstant, les paraules del vice-president esportiu, pronunciades potser per veure quina era la reacció de l’afecció, han fet que els diaris  ,mancats de notícies  de mercat blaugrana i conscients que aquestes donen audiència, s’hagin llançat a promocionar l’arribada del brasiler aquest estiu.

Així el diari més proper a la junta, el Mundo Deportivo, que ja porta temps promocionant les virtuts del gran desig de Rosell pel primer equip sense importar-li massa el parer dels tècnics, ho segueix fent aquests dies en la figura de Cristina Cubero. La periodista desplaçada als Jocs i a qui sempre l’han fascinat els futbolistes brasilers, sols cal recordar la seva vinculació amb Ronaldinho, fa dies que explica les bondats de Neymar  i ahir explicava el seu desig d’arribar al club al gener. Una opció aquesta probable i que molts prediuen que es pot acabar produint si Rosell no  tingués la paciència necessària amb Vilanova  i decidís posar a la pràctica els seus propis criteris.

Especialment rellevant en aquest tema és el canvi de postura en aquest tema del diari Sport, qui ahir mateix dedicava una portada al brasiler amb la camiseta blaugrana al costat de Messi,  tot això acompanyat dins amb un article on s’explica que aquest i Messi, el millor jugador del món, cal no oblidar-ho, són compatibles.

Així molt pesat està amb el tema Josep Maria Batlle, qui porta dies elogiant al brasiler en la seva columna al diari com quan va dir que aquest vindria després dels Jocs o el d’ahir en el que parlava que la seva arribada era un  risc que calia córrer, un tema si més no discutible amb l’existència d’homes amb la projecció de Deulofeu al filial. A més el mateix diari s’entesta en afirmar que els barcelonistes estan desitjant aquest fitxatge, un desig que sembla raure més en els pròpies desitjos  de la junta i dels periodistes que no pas ni del tècnic ni de l’afecció.

Veurem   com acaba tot plegat i quan Rosell aconsegueix portar la seva aposta esportiva pel seu mandat i quin és el rendiment d’aquest i l’encaix en l’equip, no cal oblidar algunes de ñes seves sortides de to, perquè de l’èxit o el fracàs d’aquesta, que a més portarà un elevat desemborsament, en pot dependre la sort d’aquesta junta, amb Rosell o sense, per estar més d’un mandat al capdavant del club.

Lectures 5758 vegades per 1553 lectors

Comments Closed