SHARE
Pep Guardiola i Luis Enrique en una imatge d'arxiu.
Pep Guardiola i Luis Enrique en una imatge d’arxiu.

Pep Guardiola creu que Luis Enrique era l’entrenador perfecte pel Barça. L’actual tècnic del Manchester City ha donat la seva opinió com a barcelonista de la marxa del tècnic asturià el proper estiu.

Després de golejar el Huddersfield al replay a la FA Cup, el tècnic de Santpedor ha valorat la decisió de Lucho afirmant que “Com a culé, és un dia trist, hi ha pocs entrenador que siguin millors que Luis Enrique per la seva personalitat i caràcter pel Barça”. Com a bon coneixedor de la banqueta i de l’entorn blaugrana, ha dit que “allà on està has d’escoltar poc i prendre les teves pròpies decisions i ell ho ha fet i a més el seu equip ha jugat durant 2-3 anys com ningú i segueix essent el millor equip del món.”

En una altre resposta en anglès, el tècnic de Santpedor ha deixat clar que “Per mi Luis Enrique era l’entrenador perfecte pel Barça.”. Sobre la decisió del tècnic, Guardiola ha afirmat que “només li puc donar les gràcies per tot el que ha fet en el meu equip.Com a entrenador, si decideix aixó, ho entenc perfectament-Li desitjo el millor.”

 

 

 

 

 

Lectures 9508 vegades per 921 lectors

Comments Closed