SHARE
IMG_2260
Pep Guardiola a la festa dels 1000 partits del Barça a RAC1.

Pep Guardiola ha estat un dels protagonistes sorpresa de la festa dels 1000 partits del Barça a RAC1 celebrada Luz de Gas aquest dimarts. El tècnic de Santpedor ha volgut treure ferro a la manca de títols a can Barça ,més enllà de la Copa, alhora que destacava la seva felicitat pel resultat de l’Acció de Responsabilitat a favor de la junta de Joan Laporta.

Al recordar les seves quatre temporades màgiques a la banqueta blaugrana, el tècnic ha destacat de nou que “Vaig ser molt feliç entrenant el Barça. Va ser una passada”. Si s’hagués de quedar amb un partit, ell es quedaria amb la final del 2011 perquè “probablement van fer partits similars però a Wembley, davant el United de Fergusson, segurament va ser el noste millor partit pel que significava l’escenari i el rival amb aquest gran entrenador. Aquest partit resumeix el que va fer.”

El tècnic de Santpedor també ha volgut parlar d’un altre partit, dient que “per mi el 2-6 no va ser el nostre millor partit, pero és cert que quan ens vam posar 2-4 també vam jugar a un gran nivell”.

Pero a nivell futbolístic i més enllà de partits puntuals, Guardiola va escollir una altre temporada ,i no la primera, com la millor perquè per ell “al quart any vam guanyar la Copa, pero no la Champions ni la lliga. I crec que va ser el nostre millor any a nivell futbolístic. Vam jugar 3-4-3 i des del meu punt de vista hi va haver coses collonudes.” 

Al voltant de la recent finalizada temporada culer, ha dit que “Esteu massa ben acostumats.El Barça ha lluitat per la lliga fins al final i s’ha guanyat la Copa.”

Pep Guardiola ambé ha volgut destacar que “Estic molt content pel resultat de l’acció de responsabilitat” explicant que “quan les coses van malament, un president té dues opcions: trucar al diari o donar suport a l’entrenador. Joan Laporta va estar al nostre costat i no va trucar als diari”.

El tècnic del Manchester City  també ha parlat de l’ascens del Girona, amb qui el club anglès manté col.laboració,  dient que “Felicito el Girona. Han estat a dalt 3 temporades i té molt mèrit. El repte és aguantar-se les dues primeres temporades”.

 

Lectures 4243 vegades per 654 lectors

Comments Closed