SHARE

assemblea1-640x343

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El proper dissabte l’Assemblea de Compromissaris del club tindrà uns nous Estatuts sobre la taula per aprovar. Més enllà del canvi en el tema de la moció de censura, són moltes més les modificacions que presenten els nous estatuts el club , i que hauran d’aprovar els compromissaris, i per això us en farem un resum, començant avui per tots els aspectes referents als socis i als seus drets.

Ben aviat en el nou text trobem la primera modificació en els drets dels socis, en concret a l’article 10, on s’augmenten els anys necessaris d’antiguitat mínima per apuntar-se a la llista per accedir a un abonament, passant de dos a cinc anys. Un altre tema relacionat amb els socis i el seu gran nombre, el trobem en l’apartat cinquè del mateix article, on es diu que s’hauran de sortejar les localitats assignades a finals per exemple, i el club es podrà guardar un màxim del 15% per compromisos, un fet habitual però no inclòs fins ara.

El següent article relacionat amb el soci i la seva condició és el número 12, on es regula que la primera sol·licitud d’ingrés com a soci s’ha de fer de forma presencial, una mesura poc útil i que no fa sinó impedir l’accés a la condició de soci com ja feu la inclusió del vincle familiar per adquirir tal condició. També en referència a la condició de soci parla l’article 15, on regula que un soci podrà ser expulsat després de dos requeriments, i passats sis mesos del segon, sinó regularitza la seva condició de soci en una actualització del cens dels mateixos com l’actual.

Pel que fa a les penyes, a les qui concedeix un pes a l’Assemblea de Compromissaris, que tractarem en un altre post així com també lo referent a la durada del mandat i el vot de censura, es regula la creació d’un Síndic de les penyes a més de reconeixe-les com a moviment social a l’article 16. També pel que fa a la condició de soci, es varien els requisits per ser president i directiu del club a l’article 42, fins a 10 anys al primer cas i cinc en el segon mentre que fins ara sols era necessari un any d’antiguitat.

A més, en el tema de les infraccions dels socis, regulades pels articles 72 i 73, s’inclou com a greus l’entrada, venta o possessió d’alcohol o drogues a les instal·lacions del club, així com també els insults o ofenses cap a d’altres socis o amb el públic en general . I com a greus, el club inclou la posada a disposició o la cessió onerosa aïllada del carnet, sempre que aquesta es faci amb la intermediació de xarxes organitzades, Internet o qualsevol altre mitjà d’àmplia difusió.

 

Lectures 4752 vegades per 1170 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY