SHARE

piquwGerard Piqué ha respost de nou contundentment a un tuit d’Arbeloa sobre la derrota blaugrana i sobre el fet que els donostiarres hagin acabat amb 11 jugadors sobre el terreny de joc. El central blaugrana ha passat per la zona mixte, on ha mostrat de nou el seu convenciment en que el Barça guanyarà aquesta lliga però que el partit de dimecres a la Champions serà també clau per guanyar el títol, a més de seguir amb el seu enfrontament amb Arbeloa.

El 3 blaugrana ha respost el tuit del lateral blanc amb contundència afirmant que “Un futbolista que ha estat titular en 1 de 32 partits no mereix cap resposta. Demano als meus amics que quan no sigui protagonista al terreny de joc no ho vulgui ser a les xarxes.”

El lateral blanc no ha tardat en respondre a les xarxes les declaracions de Piqué i ho ha fet usant el tuit de Piqué del passat dimecres. Aquell dia el central blaugrana va fer servir la darrera pel.lícula de Will Smith, “La Verdad duele”, per enviar un missatge, i avui el blanc ha fer servir la mateixa mencionant les paraules de Piquè d’avui sobre la seva escassa participació al terreny de joc.

Després del tuit del blanc, hi ha hagut un encreuament de missatges entre els dos, originat per una falta d’ortografia del lateral blanc.

El tuit d’Arbeloa sobre la derrota blaugrana

tuit arbeloa

 

 

La resposta d’Arbeloa

arbeloa2

 

 

 

El creuament de missatges

pique 2

arbeloa2

Lectures 2455 vegades per 642 lectors

Comments Closed