SHARE

pep guardiola
Com si ho veiés. Divendres, sorteig de la Champions League. Algun madridista removent les boletes de la sort durant la ceremònia que dona lloc a les semifinals i pam! El rival del Barça és el Bayern Munich del nostre estimat Pep Guardiola.

Ho admeto, no m’agradaria. I no m’agradaria no perquè li tingui por al Bayern d’en Pep (que ara mateix no) sino perquè el més probable és que comenci un circ de comparacions ridícules entre el Barça de Luis Enrique i el d’en Pep, amb la clara intenció una vegada més de destruir l’obra faraònica del de Santpedor.

Hem tocat el cel amb en Pep i no entendré mai tanta obsessió i tanta crueltat vs la seva persona. Alguns periodistes/directors/becaris perden l’alè afilant la punta de la seva ploma esperant la mínima ensopegada d’en Pep per tacar-lo. És la típica campanya política per enfonar públicament a algú.

“És l’enemic” -diran alguns”. “Primer el Barça, després Guardiola” – diran altres. Ens pintaran en Pep de dimoni, tornaran a reobrir el cas Tito i trobaran la manera de reduir tot l’èxit d’en Pep per fer-lo quedar malament.Ens provoquen: fer veure que Luis Enrique ja és el millor entrenador de la història del Barça com hem llegit aquesta setmana, només per dir que és millor que Pep és una falta de respecte greu. Imperdonable. Alguns, malintencionadament, ometen que el bo de l’asturià encara no ha guanyat ni un sol títol al primer equip del Barça: en Pep en va guanyar 6 de 6 el primer any. I no és que no ens estimem el bo d’en Lucho, sino que aquestes calúmnies són tan infantils com ridícules.

És per això, que sabent que en Pep ho passaria malament havent de soportar aquestes bajanades que desitjo fermament que ens toqui el Madrid (el que sigui: el Real o l’Atlético) i el Mònaco es puleixi el Bayern a l’altre semifinal.

Perquè si, primer som del Barça que de Guardiola, però el millor FC Barcelona de la història va ser el d’en Pep. Què n’aprenguin.

Lectures 8738 vegades per 2624 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY