SHARE
Bartomeu  en una trobada  amb Blatter.
Bartomeu en una trobada amb Blatter.

Un reportatge sobre la corrupció a la FIFA i Qatar han posat de nou en questió la defensa del patrocini qatarí per part de Bartomeu i el seu equip. Un reportatge d’una cadena alemanya i emés avui pel programa 30 Minuts de TV3 i sota el títol “FIFA:El preu del futbol” han posat de nou en evidència que el club blaugrana hagi de seguir lligant la seva imatge a la del país qatarí.

Tal i com el reportatge mostra ,i com varies organitzacions de drets humans han dit, el mateix mostra les condicions en les que treballarien els qui estan construint les instalacions de cara al Mundial al país. Amb condicions que semblarien distar molt de les desitjades, segons el reportatge amb cuines repugnants, falta d’higiene als lavabos i sous que no arribarien als 200 euros mensuals, en unes imatges enregistrades per uns reporters que s’haurien haguit d’estar cinc dies sense poder sortir del país per haver enregistrat  imatges sense permés oficial.

A banda d’aixó, el reportatge torna a parlar dels suposats suborns per tal d’obtenir el Mundial, amb testimonis com la que fou cap de comunicació de la candidatura qatarí. Cal recordar que el nom de l’ex president Sandro Rosell s’ha vist esquitxat en varies ocasions per un cas que alguns mitjans del prestigi de France Footbol han anomenat com el Qatargate. 

 

Lectures 4140 vegades per 771 lectors

Comments Closed