SHARE

IMG_8885-0.JPGGestionar un vestuari amb tants jugadors de qualitat que en qualsevol altre equip serien la referència única i principal no és fàcil,al contrari. Cal tenir molta mà esquerra i saber compaginar la disciplina sempre necessària amb tenir en compte les particularitats de cada jugador.

No és millor entrenador aquell que més mana i imposa, sinó aquell que dialoga, explica, argumenta i facilita una millor gestió i convivència al vestuari. En aquest aspecte, Pep Guardiola és un exemple perfecte de com actuar i una part molt important dels èxits de l’equip s’expliquen per aquesta habilitat.

L’arribada de Luis Enrique va il·lusionar. Es volia contundència i ordre després d’un any durant el qual es comentava que hi havia hagut certa disbauxa al vestidor. Ara bé, sembla que ara hem passat a l’altre extrem i que el caràcter de Luis Enrique no acaba d’encaixar i que hi ha problemes de comunicació entre ell i alguns pesos pesants de la plantilla. Si tracta a la plantilla igual que als mitjans, anem arreglats.

Més enllà dels rumors, hi ha dues mostres molt clares: primer, la broma de Neymar a Messi després del 0-1 a Anoeta i la baixa de l’argentí a l’entrenament obert per una “gastroenteritis”. Tot plegat trasllada la sensació que no hi ha bon feeling i que l’ambient no és precisament l’adequat. El mateix passa al filial, on Eusebio s’ha “especialitzat” en criticar els seus jugadors després de cada partit.

Si realment la situació està tan enrarida,cal un canvi abans que sigui massa tard.

Lectures 9428 vegades per 2518 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY