SHARE

IMG_2343Segons RAC1,la marxa de Neymar al PSG és una operació factible i el Barça és conscient que el brasiler pot marxar. Segons la informació de la ràdio, l’expedició del club blaugrana als Estats Units ja sap que el futbolista podria deixar el club i que la operaciò està avançada,tot i les mostres de seguretat dels directius i del mateix president Bartomeu.

En aquest sentit, el club ja hauria intentat convèncer a Neymar que no marxi però les condicions econòmiques del club frànces, 30-40 milions nèts per temporada i una prima de fitxatge de 100 milions d’euros, i la possibilitat de ser el líder d’un projecte esportiu sembla que el poden dur a pagar la seva clàusula. Per tot plegat ,i tot i que el president Bartomeu ha dit que la operació no era factible pel Fair Play financer, segons RAC1 l’operació és perfectament factible.

Si parlem de les normes del Fair Play financer, aquest no permet que els sous del planter superin el 70% del total d’ingressos del club,si bé el salari del brasiler pujaria aquest topall considerablement el PSG podria vendre un parell de futbolistes o augmentar els patrocinadors del club francès,un fet perfectament factible amb Qatar al darrera i amb el fitxatge d’un futbolista de primer nivell com Neymar.

Per la seva banda el futbolista,l’únic que podría trencar les negociacions del seu pare amb en PSG, no ha obert boca i a més ha afegit més incertesa a la situació amb una imatge seva a l’Instagram en la que sembla meditar alguna decisió com si marxa o no del Barça.

IMG_2344

 

Lectures 2805 vegades per 465 lectors

Comments Closed