SHARE

  Carles Rexach ha apostat avui per la continuitat de Dani Alves i Luis Enrique al Barça la propera temporada. El membre de la poblada comissió esportiva de Bartomeu ha apostat perquè els dos seran l’any vinent al Barça,en unes declaracions que evidencien que potser ell i la junta actual tenen intenció de seguir al club,un fet que podria passar per la no convocatòria d’eleccions.

Charly ha afirmat que el tècnic asturià seguirà perquè ” ha fet els millors números” i que el brasiler també afirmant que ” sóc dels que el veuen dins com Luis Enrique”.

Rexach també ha aprofitat per dir que ” Guardiola esta preocupat” i per analitzar que “Analitzant el Bayern i el Barça, crec que  si hi ha poc espai i ells volen pressionar molt, el Barça té jugadors per sortir ràpid al contraatac”.

La contundència de les declaracions de l’ex tècnic,ex assesor i ara membre de la comissió tècnica fan entreveure que ell seguiria al seu càrrec,un fet que només es produiria si Bartomeu guanyes les eleccions o si aquestes no es convoquessin fins l’any 2016. 

Lectures 3015 vegades per 796 lectors

Comments Closed