SHARE

bartomeuJosep Maria Bartomeu ha comparegut després de la reunió de la junta per explicar  els acords presos en la mateixa . El president blaugrana va confirmar el relleu de Toni Freixa com a portaveu ,a més  d’explicar  com queda tota la junta, a més de respondre les preguntes dels periodistes al voltant de diferents temes, aquí teniu un recull dels temes  més destacats.

La raó dels canvis a la junta i la possibilitat de més

“Els canvis son fruït de voler  renovar energies i d’un nou compromís de la junta cap a tots els socis i sòcies” “Hem parlat de la possible nova incorporació d’algun  nou directiu, però no en parlarem fins a la propera junta. “

Missatge als socis per la baixa assistència

“Els horaris i la climatologia ha estat un problema els darrers dies. Jo animo als socis a que vinguin perquè ara es juguem la temporada.” “Volem enviar un missatge als socis que és el moment d’acompanyar el nostre equip.”

La nova vice presidència de Comunicació

“No teníem problema de comunicació. La nova vice presidència de Mèdia és per donar un pas més a nivell global, hem d’estar a tot el món i necessitem tenir una posició global i n’esperem molt d’aquesta vice presidència.

El relleu de Toni Freixa

“No vull marcar distàncies amb l’anterior junta. Toni Freixa deixa de ser portaveu però segurament el veureu molts cops explicat temes jurídics.” “Subscric el 100% de les decisions que va prendre l’anterior junta.”

La seva relació amb Sandro Rosell

“Som molts amics el Sandro i jo. Ell té molts amics, ens sap molt greu que no hi sigui, ell és l’ideòleg de tot plegat i sense ell  no seríem aquí

Contactes amb Johan Cruyff

“Hem tingut contacte amb gent propera a Johan Cruyff, ha moltes grans coses al nostre club i crec que poc a poc les coses tornaran a la normalitat.”

L’acció de responsabilitat es tractarà a la junta

“No tenim cap notícia respecte a la possible imputació de més membres a l’acció de responsabilitat. Quan el jutge digui quelcom, decidirem. Nosaltres com a junta ens preocupa, abans d’acabar la temporada en parlarem en junta per  veure si cal reconsiderar la posició.

Un plebiscit al referèndum

“Aquesta proposta que fem als socis és molt ambiciosa. Com a club som únics al món i ho portem a referèndum perquè és una inversió important. Plebiscit no? Això no és un projecte d’aquesta junta sinó de club. Si perdem el referèndum no el farem i la seva decisió determinarà si ho fem o no.”

Màxim respecte al àrbitres

“El Barça té un gran respecte pels àrbitres, es molt complicada la seva tasca. Igual que nosaltres el respectem, ells també volem que facin el mateix amb nosaltres.”

La situació esportiva de l’equip

“Recuperar el liderat era l’objectiu. Molt contents de om va la temporada, a nivell esportiu és immillorable. Tot està molt renyit però tenim les nostres opcions intactes.”

La renovació de Messi

“Leo està molt bé i amb moltes ganes de marcar diferències. Em reafirmo en que és el millor del món i volem que cobri com a tal.”

El tracte al Barça a Espanya arrel del procés d’independència

“El Barça com a club català i catalanista és ben rebut a tot Espanya i el món. No hem notat cap diferència en el tracte pel procés sobiranista de Catalunya.”

La samarreta d’Urdangarin penjada  al Palau

 “Tinc la mateixa idea sobre la samarreta d’Urdangarin. La té penjada pels seus mèrits esportius i mereix tenir la camiseta allà com d’altres esportistes la tenen.”

Lectures 2644 vegades per 615 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY