SHARE

Sandro

Sandro Rosell ha volgut posar fre a les especulacions llançades desde França que insinuaven que el Barça no havia pagat el salari d’Abidal durant el seu període  de convalescència. “El Barça va pagar a Abidal fins l’últim euro del seu contracte i li vam renovar un any més de manera automàtica “  ha deixat clar el president del Barça.

Preguntat sobre el relleu de Vilanova , Rosell ha reconegut que tenia en ment el nom del “Tata” Martino. “Que Vilanova hagués de renunciar al càrrec per la reaparició de la malaltia va ser el moment més dur que he passat desde que vaig accedir a la presidència. Justament després de la reunió amb Vilanova, ja tenia en ment el nom de Martino” , ha reconegut Rosell, que ha deixat clar que li va comunicar a Zubizarreta la seva predilecció pel tècnic argentí, amb qui posteriorment el director esportiu es va reunir.

Sobre l’arribada del nou tècnic i l’overbooking  en l’equip de treball del primer equip, Rosell ha afirmat que es tracta d’una situació excepcional.“Normalment un entrenador ve amb el seu equip de confiança i marxa tot l’staff del tècnic anterior, però la situació del Barça és atípica. Per tant, hem decidit mantenir el cos tècnic de Vilanova i creiem que tots s’entendran a la perfecció perquè són grans persones que estan molt qualificades” , ha sentenciat el màxim mandatari blaugrana.

Preguntat pel fitxatge de Neymar, Rosell ha admès que el jugador va passar una revisió mèdica pel Madrid. “Neymar va ser examinat per metges del Madrid, però al final el jugador acaba decidint on juga i ell tenia clar que volia venir al Barça” , s’ha congratulat Rosell. Per altra banda, el president del Barça ha volgut deixar clar que el fitxatge de Neymar i els drets preferencials sobre tres jugadors del Santos són dues coses diferents. “Neymar ha costat 57 miliions, mentre que els altres 7,9 milions d’euros corresponen als drets preferencials sobre els tres millors jugadors de la base del Santos, que en cas de voler-los fitxar, tindrem avantatge respecte altres clubs, i si no ho fem, perdem aquests diners” , ha sentenciat Rosell.

Preguntat sobre la venda de Villla , Rosell ha volgut convèncer al soci que ha estat un negoci positiu pel Barça. “Ja sé que molta gent no ho entendrà, però la venda de Villa ha estat positiva pel club perquè ens lliurem d’una de les fitxes més altes de la plantilla” .Respecte Valdés, Rosell ha deixat clar que té bona relació amb el porter i que en el futur es tornarà reunir amb ell. “Tinc bona relació amb Valdés i tornaré a parlar amb ell per intentar que canviï d’opinió, la temporada és molt llarga i poden passar moltes coses” , ha insistit Rosell, que al mateix temps ha deixat clar que si es fitxa un porter no s’apostarà per Casillas.

Preguntat sobre el paper de Zubizarreta, Rosell ha afirmat que estan molt contents amb la seva feina. “Zubi és una persona molt honesta que desenvolupa a la perfecció la tasca que nosaltres li encomanem. La seva renovació està encaminada però ell mateix ens ha dit que no l’abordem fins que no es tan qui la renovació d’Iniesta”, ha afirmat Rosell, que ha admès que no s’ha fitxat cap central perquè les condicions econòmiques per fitxar Thiago Silva eren inacceptables i perquè la direcció tècnica creu que el que hi ha a la plantilla és suficient i si cal fer una incorporació es farà al mercat d’hivern.

Lectures 2870 vegades per 733 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY