SHARE

El tècnic ha estat el millor ambaixador blaugrana a l’entrega del Premi Laureus

El Barça  ha rebut avui el premi Laureus  com a millor equip de l’any 2011, i qui ha estat l’encarregat de recollir-lo ha estat el president del club, Sandro Rosell, qui de nou ha posat de manifest que sense Guardiola, el seu missatge està mancat de força i de convenciment.

Així el president al recollir el trofeu va parlar que el secret que fa del club més que un club “està al cor. Són uns colors que es porten a la sang i que es transmeten d’avis a pares, a néts, …És una manera de sentir i de treballar de generació en generació”. Un missatge que en boca d’altres podria resultar més o menys convincent però en la boca del nostre actual president, perd la força que com a màxim representant directiu del club hauria de tenir.

Sort n’ha tingut de nou Rosell de qui si és  el millor representat del Barça, qui no és altre que el nostre tècnic Guardiola, qui havia gravat un vídeo que ha presentat el president. El de Santpedor també ha parlat també del concepte de més que un club per definir el club, alhora que destacava la força de l’esport i que donava la enhorabona a tots els esportistes presents a la gal.la, en un discurs molt  més ben trenat i convincent com als que ja ens té acostumats.

Lectures 1674 vegades per 640 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY