SHARE
Jordi Majó en una imatge d'arxiu.
Jordi Majó en una imatge d’arxiu.

Josep Maria Bartomeu i la seva junta tenen una important revàlida a l’inici  de la propera temporada, els membres de la junta en són conscients com també  en són els possibles rivals d’una candidatura continuista a uns futurs comicis. Per tot això, sembla que als darrers temps s’han activat els movimients en l’entorn blaugrana,  desde candidats que fa temps que estan a la cursa, com Agustí Benedito, a d’altres que mantenen el seu desig de ser president blaugrana, com Jordi Majó, i passant també  per nous grups d’oposició que es podrien estar formant.

Pel que fa a qui fou candidat a les darreres eleccions l’any 2010, i que s’ha destacat fins ara per fer sentir la seva veu en comptades ocasions, Benedito ha intensificat el ritme de les seves entrevistes, aquests dies ha fet doblet a AM14, alhora que ha dirigit un mail als socis blaugranes que li van  donar suport en un anterior intent fallit de muntar una iniciativa lligada amb el club. En el mateix, i segons ha pogut saber Racó Blaugrana, Benedito  parla “d’impulsar altres accions si la Junta no rectifica el rumb”, però sense concretar de nou de quina manera ho faria.

En aquest si es parla d’un possible avançament electoral perquè “En els darrers mesos estan aflorant els pitjors efectes de quatre anys d’una gestió irresponsable i temerària, amb actituds i decisions que vulneren principis i valors essencials del club i erosionen greument la seva reputació. Aquesta inestabilitat institucional podria precipitar una convocatòria d’eleccions força abans de juny del 2016, data del final del mandat.”

No només Benedito  es prepara per ser a unes futures eleccions, sinó que als darrers temps ha reparegut a l’escena electoral una cara del passat com la de Jordi Majó, present als comicis del 2003 que van donar la presidència a Joan Laporta, amb qui s’ha mostrat sempre força crític. En aquells comicis la seva candidatura va quedar tercera , amb un 4,82% dels vots però molt per darrera de les dues favorites tant de Joan Laporta com de Lluís Bassat.

Una candidatura que tenia a l’ex tenista Sergi Bruguera com a membre destacat de la secretaria tècnica del club i com a fitxatge estrella al davanter serbi Mateja Kezman, qui va tenir una carrera poc exitosa fora dels seus inicis al PSV Eindhoven.

Desde aquell 2003, Majó ha tingut un paper força actiu en tertúlies barcelonistes , expressant per exemple als darrers temps la seva opinió sobre la polèmica  entre Messi i Faus per les paraules del vice president blaugrana sobre la renovació del crack la temporada passada. Ara, més de 10 anys  després, sembla que la seva intenció segueix essent presidir el club, com així ha manifestat en reunions amb membres  i grups de l’entorn blaugrana.

A banda d’aquests dos,  també Joan Laporta i Víctor Font i Santi Salvat mantenen del tot vives les seves intencions  de ser a una futura lluita electoral a falta que confirmin oficialment la seva presència.

Precisament parlant de grups opositors, un nou grup podria estar a punt d’aparèixer, la intenció del qual seria aglutinar diversos sectors crítics amb l’actual directiva i que podria veure la llum ben aviat segons expliquen varies fonts consultades per Racó Blaugrana,i del que us seguirem informant. En aquest sentit no cal oblidar tampoc el grup de Manifest Blaugrana, sorgit a través de les xarxes socials i arrel del No a la consulta de l’estadi, Éxit Blaugrana,joves que volen contribuir al futur de l’entitat, ni tampoc a Go Barça, menys actiu als darrers temps i que comptava  amb Jordi Cases com a un dels líders, el soci que va presentar la querella pel traspàs de Neymar.

 

 

Lectures 4991 vegades per 775 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY