SHARE

XAVIER SALA I MARTIN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Xavier Sala i Martín creu que el projecte del Camp Nou que pretén impulsar la junta actual demostra que el Barça no estava arruïnat  quan va marxar l’anterior junta.  Qui va formar part de la junta de Laporta, primer com a membre  de la comissió econòmica i  després com a tresorer del club, va fer aquestes afirmacions a Cugat.cat en acte de la plataforma Súmate a Sant Cugat, que pretén apropar la independència persones de cultura espanyola.

En concret, l’economista defensa que el projecte d’un camp nou o de remodelació de gairebé un 80% de l’estadi, amb uns costos de 1.200 a 600 milions,  no fan sinó demostrar que el club no estava en la situació apocalíptica que l’actual junta va pintar  quan l’anterior va deixar el club.  Per ell, el citat projecte demostra que  “No estàvem arruïnats si dos anys després ens podem gastar 1.200 milions d’euros en un estadi nou”.

Respecte al nou estadi, aposta per una fórmula amb quatre opcions: fer un estadi nou, remodelació profunda de l’actual, remodelació menor o no fer res, una  o dues més de les que darrerament sembla que estaven sobre la taula de la junta i sobre les que es prendrà una decisió definitiva el proper 15 de gener.

Lectures 8016 vegades per 1226 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY